Makaleler
32
Tümü (32)
SCI-E, SSCI, AHCI (10)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (11)
ESCI (1)
Scopus (9)
TRDizin (14)
Diğer Yayınlar (12)
2. The Cultivation of Some Diatom Species (Chaetoceros sp. and Nitzschia sp.) Isolated From Yumurtalik Bay (Northeast Mediterranean)
International Journal of Current Research
, cilt.10, sa.12, ss.76184-76192, 2018 (Hakemli Dergi)
3. Düz panel reaktör sistemde Porphyridium purpureum?un dışarı kültürü ve polisakkarit eldesi
Fisheries and Aquatic Sciences
, cilt.35, sa.3, ss.289-294, 2018 (TRDizin)
4. Düz panel reaktör sistemde Porphyridium purpureum’un dışarı kültürü ve polisakkarit eldesi
SU ÜRÜNLERİ DERGİSİ
, cilt.35, sa.3, ss.289-294, 2018 (Hakemli Dergi)
5. Isochrysis affinis galbana ve Phaeodactylum tricornitum Kültürlerinde Kuru Madde Tahminlerinin Karşılaştırılması
Türk Tarım- Gıda Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.6, sa.8, ss.1088-1091, 2018 (TRDizin)
6. Isochrysis affinis galbana ve Phaeodactylum tricornitum Kültürlerinde Kuru Madde Tahminlerinin Karşılaştırılması
TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
, cilt.6, sa.8, ss.1088-1091, 2018 (TRDizin)
7. Isochrysis affinis galbana ve Phaeodactylum tricornitum Kültürlerinde Kuru Madde Tahminlerinin Karşılaştırılması
TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
, cilt.6, sa.8, ss.1088-1091, 2018 (Hakemli Dergi)
8. Isochrysis affinis galbana ve Phaeodactylum tricornitum Kültürlerinde Kuru Madde Tahminlerinin Karşılaştırılması
TÜRK TARIM - GIDA BİLİM VE TEKNOLOJİ DERGİSİ
, cilt.6, sa.8, ss.1088-1091, 2018 (TRDizin)
9. Mikroalglerde Kuru Madde Miktarı İle İlişkili Faktörlerin Doğrudan ve Dolaylı Etkilerinin İncelenmesi.
Süleyman Demirel Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
, cilt.14, sa.1, ss.25-33, 2018 (Hakemli Dergi)
10. Mikroalglerde Kuru Madde Miktarı ile İlişkili Faktörlerin Doğrudan ve Dolaylı Etkilerinin İncelenmesi
ACTA AQUATICA TURCICA
, cilt.14, sa.1, ss.25-33, 2018 (TRDizin)
12. Comparison of Dry Matter Estimates in Isochrysis affinis galbana and Phaeodactylum tricornutum Cultures
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology (TURJAF)
, cilt.6, sa.8, ss.1088-1091, 2018 (TRDizin)
13. Isochrysis affinis galbana ve Phaeodactylum tricornutum kültürlerinde kuru madde tahminlerinin karşılaştırılması
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.6, sa.8, ss.1088-1091, 2018 (TRDizin)
14. The Effect of Temperature and Salinity on the Growth and Carotenogenesis of Three Dunaliella Species (Dunaliella sp. Lake Isolate, D. salina CCAP 19/18, and D. bardawil LB 2538) Cultivated under Laboratory Conditions
International Journal of Biotechnology and Bioengineering
, cilt.11, sa.11, ss.806-811, 2017 (Hakemli Dergi)
15. The Effect Of Dıflubenzuron to the Culture of Scenedesmus quadrıcauda and Phaeodactylum trıcornutum (Phytoplankton).
FRESENİUS ENVİRONMENTAL BULLETİN
, cilt.26, ss.5032-5036, 2017 (SCI-Expanded)
17. Phaeodactylum Tricornitum Kültürlerinde Biyomas Tahmini
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.5, sa.2, ss.182-184, 2017 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
18. Phaeodactylum Tricornitum Kültürlerinde Biyomas Tahmini
Turkish Journal of Agriculture ? Food Science and Technology
, cilt.5, sa.2, ss.182-184, 2017 (Hakemli Dergi)
19. PHAEODACTYLUM TRİCORNUTUM KÜLTÜRLERİNDE BİYOMAS TAHMİNİ
Turkish journal of agriculture-food science and technology
, cilt.5, ss.182-184, 2017 (TRDizin)
20. The Effects of Salinity and Temperature on the Growth of Dunaliella sp. Isolated from the Salt Lake (Tuz Golu), Turkey
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.17, ss.1367-1372, 2017 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
22. Nutritional and Physicochemical Characteristics of Bread Enriched with Microalgae Spirulina platensis
International Journal of Engineering Research and Application
, cilt.6, sa.12, ss.30-38, 2016 (Hakemli Dergi)
23. The Effects of Salinity and Temperature on the Growth of Dunaliella sp.Isolated from the Salt Lake (Tuz Gölü), Turkey.
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, sa.17, ss.1108-0, 2016 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
24. Küf Gelişimi ve Mikotoksin Üretiminin Kontrolünde Alglerin Kullanımı.
Dünya Gıda Dergisi
, sa.9, ss.91-97, 2016 (Hakemli Dergi)
25. The Effect of Stress Due to Nitrogen Limitation on Lipid Content of Phaeodactylum Tricornutum (Bohlin) Cultured Outdoor in Photobioreactor
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.15, sa.3, ss.647-652, 2015 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
28. A Comparison the Biomass of Productivity, Protein and Lipid Content of Spirulina platensis Cultured in the Pond and Photobioreactor.
Journal of Biological & Environmental Sciences
, cilt.8, sa.24, ss.183-187, 2014 (Hakemli Dergi)
29. Azot Eksikliği ve Yüksek Tuzluluğun Spirulina platensis Lipid Miktarına Etkisi
5. Doğu Anadolu Sempozyumu Su Ürünleri Sempozyumu
, cilt.1, ss.364-365, 2014 (Hakemsiz Dergi)
31. Algal Biyoteknoloji Çalışmaları
YUNUS ARASTİRMA BÜLTENİ
, sa.4, ss.21-26, 2013 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
47
13. The Effect of Temperature and Salinity on the Growth and Carotenogenesis of Three Dunaliella Species (Dunaliella sp. Lake Isolate, Dunaliella salina CCAP 19/18, and Dunaliella bardawil LB 2538) Cultivated under Laboratory Conditions
WASET International Scientific Research and Experimental Development, Barcelona, İspanya, 2 Aralık - 03 Kasım 2017, ss.52-58, (Tam Metin Bildiri)
14. The Growth and Biochemical Composition of the Diatom Chaetoceros sp. Cultivated under Laboratory Conditions
2nd International Mediterranean Science and Engineering Congress, 25 - 27 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
16. The Effect of Temperature and Salinity on the Growth and Carotenogenesis of Three Dunaliella Species (Dunaliella sp. lake isolate, D. salina CCAP 19/18, and D. bardawil LB 2538) Cultivated under Laboratory Conditions
ICBMSB 2017: 19th International Conference on Biochemistry, Molecular and Structural Biology, 2 - 03 Kasım 2017, (Tam Metin Bildiri)
18. THE EFFECTS OF NITROGEN LIMITATION ON THE GROWTH AND FUCOXANTHIN PRODUCTION, LIPID AND FATTY ACID COMPOSITION OF A DIATOM Chaetoceros sp.
INTERNATIONAL CONGRESS OF HEALTH AND ENVIRONMENT, 23 - 25 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
23. Biological Control of Tomato Bacterial Wilt and Canker Disease By Spirulina Platensis
IOBC-WPRS, Working Group “Integrated Control in Protected Crops, Temperate Climate, 4 - 08 Haziran 2017, (Özet Bildiri)
28. The Feeding Incidence and Intensity of Larval Stages of Two Clupeiform Fishes, Etrumeus golanii and Sardina pilchardus in Iskenderun Bay
FABA 2016, Antalya, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2016, ss.59-60, (Özet Bildiri)
29. PHAEODACTYLUM TRİCORNUTUMKÜLTÜRLERİNDE BİYOMAS TAHMİNİ
IMSEC, 26 - 28 Ekim 2016, (Özet Bildiri)
30. Phaedactylum Tricornitum Kültürlerinde Biyomas Tahmini
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2016), Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, ss.3264-3265, (Tam Metin Bildiri)
32. The Annual Productivity of Spirulina platensis Cultured in Outdoor Ponds
1st International Congress on Advances in Veterinary Sciences & Technics (ICAVST), Sarajevo, Bosna-Hersek, 25 - 29 Ağustos 2016, (Tam Metin Bildiri)
33. Biological control of tomato bacterial wilt disease by Spirulina platensis
5th International Symposium on Tomato Diseases, 2016, 2016, 25 - 30 Haziran 2016
34. Biological control of tamota bacterial with disease by Spirulina platensis
5. İnternational Symposium on Tomato Diseases, 13 - 16 Haziran 2016, (Özet Bildiri)
36. Diflubenzuron?un Fitoplankton Ve Zooplankton?da Birikimi Ve Büyümeye Etkisi
Uluslararası Katılımlı 2. Ulusal Biyosidal Kongresi, İzmir, Türkiye, 9 - 13 Kasım 2015, ss.187, (Tam Metin Bildiri)
37. Spirulina platensis'in Domateste Bakteriyel Solgunluk Hastalığının Biyolojik Mücadelesinde Kullanım olanakları
18. Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 1 - 04 Eylül 2015, ss.103, (Özet Bildiri)
Kitaplar
5
4. Commercial Applications Microalgal Biotechnology: A Review
Researches On Science And Art in 21st Century Turkey, Arapgirlioğlu H., Atik A., Elliott R., Turgeon E.,, Editör, Gece Kitaplığı, Ankara, ss.2772-2779, 2017
5. Commercial Applications of Microalgal Biotechnology: A review
Researches on Science and Art in 21st Century Turkey, Hasan Arapgirlioğlu, Atilla Atik, Robert L. Elliott, Edward Turgeon, Editör, Gece Kitaplığı, ss.2772-2779, 2017
