-
2025 - Devam Ediyor Maya (Saccharomyces cerevisiae) Uygulamasının Early Cardinal ve Trakya İlkeren Üzüm Çeşitlerinde Renklenme ve Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
-
2024 - Devam Ediyor Black Magic ve Victoria üzüm çeşitlerinde Vitis vinifera L uygulanan farklı terbiye şekillerinin verim ve kalite üzerine etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TANGOLAR S. (Yürütücü), TANGOLAR S., CANTÜRK S.
-
2024 - Devam Ediyor Farklı Yapıdaki Bitki Örneklerinde Taramalı Elektron Mikroskoubu (SEM) Analizleri İçin Yeni ve Pratik Bir Kurutma Yöntemi Geliştirilmesi
-
2024 - Devam Ediyor Bazı Yerli Melez Üzüm Çeşitlerinin Çukurova Koşullarında Generatif Performansının Belirlenmesi
-
2021 - 2023 Örtüaltı Topraksız Kültür Üzüm Yetiştiriciliğinde Farklı Organik Kaynakların Verim Besin Elementleri Alımı ve Kalite Özelliklerine Etkileri
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TANGOLAR S. (Yürütücü), TORUN M. B., TANGOLAR S., CANTÜRK S., ADA M.
-
2021 - 2023 Melezleme Islahı ile Elde Edilen Bazı Sofralık Üzüm Çeşitlerinde Göz Verimliliğinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TANGOLAR S. (Yürütücü), TANGOLAR S., ADA M., CANTÜRK S.
-
2021 - 2022 Melezleme Islahı ile Elde Edilen Bazı Sofralık Üzüm Çeşitlerinin Aroma Bileşiminin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
CANTÜRK S. (Yürütücü), TANGOLAR S., ADA M., TANGOLAR S.
-
2015 - 2017 Tekirdağ Çekirdeksizi ve Beauty Seedless Üzüm Çeşitlerinde (V.vinifera L.) Kalite Uygulamalarının Tanenin Histokimyasal Yapısı ve Aroma Bileşimine Etkisi
-
2011 - 2013 Farklı Ekolojilerde Yetiştirilen Kalecik Karası Üzüm Çeşidinin Fitokimyasal Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi