Supported Projects
-
2021 - 2023 Örtüaltı Topraksız Kültür Üzüm Yetiştiriciliğinde Farklı Organik Kaynakların Verim Besin Elementleri Alımı ve Kalite Özelliklerine Etkileri
Project Supported by Higher Education Institutions
TANGOLAR S. (Executive), TORUN M. B., TANGOLAR S., CANTÜRK S., ADA M.
-
2021 - 2023 Melezleme Islahı ile Elde Edilen Bazı Sofralık Üzüm Çeşitlerinde Göz Verimliliğinin Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
TANGOLAR S. (Executive), TANGOLAR S., ADA M., CANTÜRK S.
-
2021 - 2022 Melezleme Islahı ile Elde Edilen Bazı Sofralık Üzüm Çeşitlerinin Aroma Bileşiminin Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
CANTÜRK S. (Executive), TANGOLAR S., ADA M., TANGOLAR S.
-
2015 - 2017 Tekirdağ Çekirdeksizi ve Beauty Seedless Üzüm Çeşitlerinde (V.vinifera L.) Kalite Uygulamalarının Tanenin Histokimyasal Yapısı ve Aroma Bileşimine Etkisi
-
2011 - 2013 Farklı Ekolojilerde Yetiştirilen Kalecik Karası Üzüm Çeşidinin Fitokimyasal Özellikleri Üzerinde Araştırmalar
Project Supported by Higher Education Institutions