-
2017 - 2019 Ekşi Hamurda Bulunan Laktik Asit Bakterileri ve Mayaların Moleküler Yöntemlerle Belirlenmesi Ve Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Teknolojik Özelliklerinin Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ERTEN H. (Yürütücü), BOYACI GÜNDÜZ C. P., AĞIRMAN B.
-
2017 - 2017 Gıda Mühendisliği Bölümü Endüstriyel Mikrobiyoloji Laboratuvarında Bulunan Çalkalayıcı(IKA KS501) Bakım ve Onarımı
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Diğer
ERTEN H. (Yürütücü), AĞIRMAN B., BOYACI GÜNDÜZ C. P.
-
2016 - 2016 Adana Piyasasından Toplanan Biraların Bileşimi Üzerine Bir Araştırma
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ERTEN H. (Yürütücü), AĞIRMAN B., BOYACI GÜNDÜZ C. P.
-
2012 - 2016 Şalgam Suyu Üretiminde Farklı Fermantasyon Sıcaklığı Uygulamasının Kalite Üzerine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
ERTEN H. (Yürütücü), ÇIRAK M. A., AĞIRMAN B., BOYACI GÜNDÜZ C. P.
