Supported Projects
-
2017 - 2019 Ekşi Hamurda Bulunan Laktik Asit Bakterileri ve Mayaların Moleküler Yöntemlerle Belirlenmesi Ve Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Teknolojik Özelliklerinin Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
ERTEN H. (Executive), BOYACI GÜNDÜZ C. P., AĞIRMAN B.
-
2017 - 2017 Gıda Mühendisliği Bölümü Endüstriyel Mikrobiyoloji Laboratuvarında Bulunan Çalkalayıcı(IKA KS501) Bakım ve Onarımı
Project Supported by Higher Education Institutions
ERTEN H. (Executive), AĞIRMAN B., BOYACI GÜNDÜZ C. P.
-
2016 - 2016 Adana Piyasasından Toplanan Biraların Bileşimi Üzerine Bir Araştırma
Project Supported by Higher Education Institutions
ERTEN H. (Executive), AĞIRMAN B., BOYACI GÜNDÜZ C. P.
-
2012 - 2016 Şalgam Suyu Üretiminde Farklı Fermantasyon Sıcaklığı Uygulamasının Kalite Üzerine Etkisi
Project Supported by Higher Education Institutions
ERTEN H. (Executive), ÇIRAK M. A., AĞIRMAN B., BOYACI GÜNDÜZ C. P.