Desteklenen Projeler
12
-
2020 - 2021 ADANA İLİ BİRİNCİ ÜRÜN PAMUK MISIR VE BUĞDAY TARIMINDA ÜRETİCİ TERCİHLERİNİ ETKİLEYEN FAKTÖRLERİN ARAŞTIRILMASI
-
2019 - 2020 Türkiyede Su Ürünleri Tüketiminde Gıda Güvenliği ve Bilinirlik Düzeyi
-
2019 - 2020 ADANA İLİNDE BUĞDAY ÜRETİMİ YAPAN İŞLETMELERİN TEKNİK ETKİNLİK ANALİZİ
-
2018 - 2019 TÜRKİYEDE YUMURTA TÜKETİMİNE YÖNELİK TÜKETİCİ TUTUM ve DAVRANIŞLARI
-
2018 - 2019 Su Ürünleri Tüketicilerin Deniz ve Çiftlik Balıkları Tüketiminde Kalite Algısı
-
2017 - 2018 Adana İlinde Tüketicilerin Su Ürünleri Tüketimine İlişkin Kalite Algılaması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SANGÜN L. (Yürütücü), GÜNEY O. İ., ÖZŞAHİNOĞLU I.
-
2017 - 2017 Factors Effecting Seafood Consumption Behaviour for Seafood Consumers
-
2017 - 2017 Olive Oil Consumption Attitudes Millennial Generation vs Non Millennial Generations
-
2016 - 2016 PROFILE AND PREFERENCE COMPARISON OF SEAFOOD and MILK CONSUMERS UNDER THE CONSEPT OF HEALTHY FOOD
-
2016 - 2016 Weight Estimation of Upeneus moluccensis Bleeker (1855) by Using Different Normalisation Methods at Artificial Neural Networks
-
2016 - 2016 Yumurtalık ve Karataşta Bulunan Balıkçıların Sosyo-Ekonomik Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SANGÜN L. (Yürütücü), GÜNEY O. İ., ÇANKAYA S.
-
2016 - 2016 ADANA İLİ KENT MERKEZİNDE TÜKETİCİLERİN ZEYTİNYAĞI TÜKETİM EĞİLİMLERİ ve TÜKETİMİ ETKİLEYEN UNSURLAR