Makaleler
23
Tümü (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (8)
Scopus (8)
TRDizin (10)
Diğer Yayınlar (6)
12. Peafowl Production
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.8, sa.4, ss.945-948, 2020 (Hakemli Dergi)
13. Canary Production
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.8, sa.4, ss.941-944, 2020 (Hakemli Dergi)
15. Türkiye'de Organik Hayvancılık İçerisinde Organik Tavukçuluğun Yeri
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.33, sa.2, ss.93-98, 2018 (Hakemli Dergi)
16. Farklı Mevsimlerde Toptancı ve Tüketici Koşullarında Saklamanın Yumurta Kalitesi Üzerine Etkisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.32, sa.2, ss.61-68, 2017 (Hakemli Dergi)
17. Tavukçulukta Davranış-Refah İlişkisi ve Hayvan Refahı Uygulamaları
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.32, sa.2, ss.69-76, 2017 (Hakemli Dergi)
18. Tavuklarda Davranış ve Davranış Bozuklukları
Agromedya
, sa.24, ss.100-107, 2016 (Hakemsiz Dergi)
19. FREE-RANGE SISTEMI, AVANTAJ VE DEZAVANTAJLARI
NEVŞEHIR BILIM VE TEKNOLOJI DERGISI
, cilt.0, sa.0, ss.315-324, 2016 (Hakemli Dergi)
20. Free Range Sistemi Avantaj ve Dezavantajları
Nevşehir Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.5, ss.315-324, 2016 (Hakemli Dergi)
21. Tavukçuluk Atıklarından Biyogaz Üretimi
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Veteriner Dergisi
, cilt.29, sa.3, ss.205-212, 2015 (Hakemli Dergi)
22. Organic Poultry in Turkey Poultry Industry
Turkish Journal of Agricultural and Natural Science
, cilt.1, ss.1043-1048, 2014 (Hakemli Dergi)
23. Akrabalı Yetiştirilen Bazı Fare ve Sıçan Genotiplerinin Çeşitli Performansları Üzerine Bir Çalışma
Çukurova Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.8, ss.169-184, 1997 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
48
1. The Effect of Using Chitosan obtained by Low Degree of Deacetylation in Laying Hen Diets
14th European Poultry Conference in Stavanger, Norveç, ss.10, (Özet Bildiri)
2. Microbiological Quality of Layer Eggs Sold at Different Sales Location
1st International Congress of the Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology, 8 - 10 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
3. Canary Production
1st International Congress of Alternative Poultry and Ornamental Birds, 8 - 10 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
4. Peafowl Production
1st International Congress Of Alternative Poultry And Ornamental Birds, 8 - 10 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
5. Effects of dietary turmeric powder (Curcuma Longa l.) on performance, carcass parameters and some blood metabolites of broiler chicks
The 4th International Congress on Advances in Veterinary Sciences Technicsis, 10 - 14 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
8. Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına İlave Edilen Yüksek Deasetilasyon Dereceli Farklı Dozlardaki Kitosanın Yumurta Sarısı ve Kan Bağışıklık Sistemine Etkileri
2. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi, 1-4 Kasım 2018, Antalya/TÜRKİYE, 1 - 04 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)
9. Yumurtacı Tavuk Rasyonlarına İlave Edilen Yüksek Deasetilasyon Dereceli Farklı Dozlardaki Kitosanın Yumurta Sarısı ve Kan Bağışıklık Sistemine Etkileri
II. Uluslararası Hayvan Besleme Kongresi, Antalya, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2018, ss.56, (Tam Metin Bildiri)
11. Effects of the dietary Black Pepper (Piper nigrum) and Turmeric Powder (Curcuma longa L.) on the Performance and Egg Quality in Laying Hens
International Poultry Science Congress of WPSA Turkish Branch’2018, 9 - 12 Mayıs 2018, (Tam Metin Bildiri)
13. Effect of in ovo feeding of vitamin C and E on hatchability and performance of broiler chicks
68th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, 28 Ağustos - 01 Eylül 2017, (Özet Bildiri)
14. Effect of İn Ovo Feeding of Vitamin C and E on Hatchability and Performance of Broiler Chicks
68th Annual Meeting of the European Federation of Animal Science, Tallin, Estonya, 28 Ağustos - 01 Eylül 2017, ss.3618, (Özet Bildiri)
16. Antibiotic Resistance of Staphylococcus spp and Salmonella spp Isolated from Poultry Farm Eggs of Eastern Mediterranean Part of Turkey
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), Nevşehir, Kapadokya, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017, ss.708, (Özet Bildiri)
18. The effects of different feather plucking methods on meat quality caharacteristics and shelf life of broiler meat
International conference on agriculture, forest, food sciences and technologies, 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
19. The Effects of Different Feather Plucking Methods on Meat QualityCharacteristics and Shelf Life of Broiler Meat
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017), 15 - 17 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
22. Işık Renginin Tavuklar Üzerindeki Etkisi
1st International Mediterranean Science and Engineering Congress., Adana, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2016, cilt.-, ss.247-253, (Tam Metin Bildiri)
23. Poultry Production in Turkey
The 5th Mediterranean Poultry Summit of The WPSA, Savona, İtalya, 20 - 25 Ekim 2016, ss.69, (Özet Bildiri)
24. Broiler Carcas Quality in Free-range System
The 5th Mediterranean Poultry Summit of The WPSA, Savona, İtalya, 20 - 25 Ekim 2016, ss.70, (Özet Bildiri)
25. Ayam Cemani Tavuk Irkı
Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Samsun, Türkiye, 5 - 08 Ekim 2016, ss.115-123, (Tam Metin Bildiri)
26. EFFECTS OF SUPPLEMENTAL EFFECTIVE MICROORGANISM ON PERFORMANCE SOME HISTOLOGICAL AND BLOOD PARAMETERS OF BROILER
The 17th Asian-Australasian Association of Animal Production Societies Animal Science Congress, Fukuoka, Japonya, 22 - 25 Ağustos 2016, (Tam Metin Bildiri)
27. EFFECTS OF SUPPLEMENTAL EFFECTİVE MICROORGANISM ON PERFORMANCE SOME HISTOLOGICAL AND BLOOD PARAMETERS OF BROILER
The 17th Asian-Australasian Assocıatıon of Animal Production Societıes Animal Science Congress, 22 - 25 Ağustos 2016, (Tam Metin Bildiri)
28. Adana İli Hayvancılık Faaliyetleri İçerisinde Tavukçuluğun Yeri
9. Ulusal Zootekni Bilim Kongresi, Konya, Türkiye, 03 Eylül 2015, (Tam Metin Bildiri)
30. General Situation of Laying Hen Production in Turkey
VII International Balkan Animal Conference, Sarajavo, Bosna-Hersek, 3 - 06 Haziran 2015, ss.80, (Tam Metin Bildiri)
31. Effects of Wholesaler and Consumer Conditions on Egg Quality Parameters in Different Seasons
VII International Balkan Animal Conference, BALNIMALCON, Bosna-Hersek, 3 - 06 Haziran 2015
32. Free-Range Sistemi, Avantaj ve Dezavantajları
TARGİD 2015 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)
33. Tavukçulukta Davranış Refah İlişkisi ve Hayvan Refahı Uygulamaları
TARGİD 2015, İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015, (Tam Metin Bildiri)
35. Effects of High Degree DeacetyledChitosan Supplementation on Performance and Egg Quality of Laying Hens
16th AAAP Animal Congress, Yogyakarta, Endonezya, 10 - 14 Kasım 2014, ss.342-351, (Tam Metin Bildiri)
36. Tavuklarda Davranış ve Davranış Bozuklukları
Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Elazığ, Türkiye, 09 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
37. Tavukçuluk Atıklarından Biyogaz Üretimi
Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, Elazığ, Türkiye, 09 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
38. Ülkemizde Kuraklık ve Kuraklığın Tavuk Yetiştiriciliğine Etkileri
II. Uluslararası Kuraklık ve Çölleşme Sempozyumu, Konya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2014, ss.78, (Tam Metin Bildiri)
39. Organıc Poultry in Turkey Poultry Industry
BALKAN AGRICULTURAL CONGRESS, Edirne, Türkiye, 08 Eylül 2014, (Özet Bildiri)
40. The Effect of Using Chitosan obtained by Low Degree of Deacetylation in Laying Hen Diets
14th European Poultry Conference in Stavanger, Stavanger, Norveç, 23 - 27 Haziran 2014, ss.10, (Özet Bildiri)
42. Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı Vitamin E ve Sinamaldehit ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri
İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, (Tam Metin Bildiri)
43. Yumurtanın İnsan Hayatındaki Yeri Ve Önemi
İÇ ANADOLU BÖLGESİ 1. TARIM ve GIDA KONGRESİ, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, cilt.3, ss.244-252, (Tam Metin Bildiri)
44. Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı (Vitamin E ve Sinamaldehit) ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri.
İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, cilt.3, ss.258-261, (Tam Metin Bildiri)
46. Tavuk Gübresinin Kullanım Alanları
Ulusal Kümes Hayvanları Kongresi, İzmir, Türkiye, 3 - 05 Ekim 2012, ss.457-465, (Tam Metin Bildiri)
47. Türkiye Kanatlı Eti Sektörüne Bakış
8. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi. Bildiriler Kitabı, Şanlıurfa, Türkiye, 22 - 23 Mayıs 2012, ss.104-107, (Tam Metin Bildiri)
48. Adana ve İçel İllerindeki Broiler ve Yumurta Tavuğu İşletmelerinin Yetiştiricilik, Teknik ve Yapısal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma
3. Ulusal Zootekni Öğrenci Kongresi, Kahramanmaraş, Türkiye, 17 - 18 Mayıs 2007, ss.327-335, (Tam Metin Bildiri)
Diğer Yayınlar
1
1. TAVUKLARDA DAVRANIŞ VE DAVRANIŞ BOZUKLUKLARI
Diğer, ss.101-107, 2016