Supported Projects
-
2023 - 2027 Sustainable Network for agrofood loss and waste prevention, management, quantification and valorisation (FoodWaStop)
-
2021 - 2025 Promoting Innovation of ferMENTed fOods (PIMENTO)
-
2020 - 2023 Siyah Sarımsak Üretim Koşullarının ve Enkapsülasyonunun Optimizasyonu, Biyoaktif, Aroma-Aktif Bileşimlerinin Karakterizasyonu ve Antikanser Özelliklerinin Saptanması
-
2018 - 2021 Frambuaz Ve Vişne Çekirdeği Yağlarının Protein-Protein Kompleks Koaservasyon Yöntemi Ile Enkapsüle Edilmesi Ve Fonksiyonel Makarna Üretiminde Kullanılması
-
2009 - 2011 Bitki Antioksidanlarının Fıstık Füresi Raf Ömrüne etkilerinin Belirlenmesi ve Son Ürünün Kalite Parametrelerinin Geliştirilmesi