Shalgam (Şalgam): A Traditional Turkish Lactic Acid Fermented Beverage Based on Black Carrot


ERTEN H., TANGÜLER H.

Handbook of Vegetable Preservation and Processing, Evranuz, E.Ö., Y.H. Hui, Y.H., H. Erten, G. Bingöl, M.E.J. Flores, J.S. Sidhu , Editör, CRC Press Taylor and Francis Group, Boca Raton, ss.841-852, 2016

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2016
  • Yayınevi: CRC Press Taylor and Francis Group
  • Basıldığı Şehir: Boca Raton
  • Sayfa Sayıları: ss.841-852
  • Editörler: Evranuz, E.Ö., Y.H. Hui, Y.H., H. Erten, G. Bingöl, M.E.J. Flores, J.S. Sidhu , Editör
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet