M. GÜVEN And O. B. KARACA, "Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılması Amacıyla Proteolitik ve Lipolitik Enzimlerin Kullanım Olanakları.," Dünya Gıda Dergisi , vol.9, pp.76-85, 2003
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. 2003. Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılması Amacıyla Proteolitik ve Lipolitik Enzimlerin Kullanım Olanakları.. Dünya Gıda Dergisi , vol.9 , 76-85.
GÜVEN, M., & KARACA, O. B., (2003). Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılması Amacıyla Proteolitik ve Lipolitik Enzimlerin Kullanım Olanakları.. Dünya Gıda Dergisi , vol.9, 76-85.
GÜVEN, MEHMET, And OYA BERKAY KARACA. "Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılması Amacıyla Proteolitik ve Lipolitik Enzimlerin Kullanım Olanakları.," Dünya Gıda Dergisi , vol.9, 76-85, 2003
GÜVEN, MEHMET And KARACA, OYA B. . "Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılması Amacıyla Proteolitik ve Lipolitik Enzimlerin Kullanım Olanakları.." Dünya Gıda Dergisi , vol.9, pp.76-85, 2003
GÜVEN, M. And KARACA, O. B. (2003) . "Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılması Amacıyla Proteolitik ve Lipolitik Enzimlerin Kullanım Olanakları.." Dünya Gıda Dergisi , vol.9, pp.76-85.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN And author={OYA BERKAY KARACA}, title={Peynirde Olgunlaştırmanın Hızlandırılması Amacıyla Proteolitik ve Lipolitik Enzimlerin Kullanım Olanakları.}, journal={Dünya Gıda Dergisi}, year=2003, pages={76-85} }