Effect of Freeze-Drying and Oven-Drying on Volatiles, Bioactive and Structural Properties of Hawthorn (Crataegus tanacetifolia) Fruit
Atıf İçin Kopyala
KESKİN ÇAVDAR H., ADAL KARAKAYA E.
AKADEMIK GIDA, cilt.21, sa.3, ss.202-210, 2023 (Scopus)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
21
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2023
-
Doi Numarası:
10.24323/akademik-gida.1382905
-
Dergi Adı:
AKADEMIK GIDA
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
Scopus, Academic Search Premier, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database, TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.202-210
-
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet