O. B. KARACA, "N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, pp.25-29, 2011
KARACA, O. B. 2011. N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4 , 25-29.
KARACA, O. B., (2011). N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, 25-29.
KARACA, OYA. "N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, 25-29, 2011
KARACA, OYA B. . "N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, pp.25-29, 2011
KARACA, O. B. (2011) . "N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.4, pp.25-29.
@article{article, author={OYA BERKAY KARACA}, title={N. Güzeler, İ.B. Saydam, O.B. Karaca, 2011. Çukurova Bölgesi Peynirlerinin Üretim Yöntemleri ve Bileşim Özellikleri. Akademik Gıda 9 (4):25-29.}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2011, pages={25-29} }