ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ
ARPA T. E., CABAROĞLU T.
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.42, sa.3, ss.235-241, 2017 (Hakemli Dergi)
-
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
-
Cilt numarası:
42
Sayı:
3
-
Basım Tarihi:
2017
-
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd16102
-
Dergi Adı:
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
-
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
-
Sayfa Sayıları:
ss.235-241
-
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet