ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ


ARPA T. E., CABAROĞLU T.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.42, sa.3, ss.235-241, 2017 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 42 Sayı: 3
  • Basım Tarihi: 2017
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd16102
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.235-241
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet