T. E. ARPA And T. CABAROĞLU, "ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.3, pp.235-241, 2017
ARPA, T. E. And CABAROĞLU, T. 2017. ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.3 , 235-241.
ARPA, T. E., & CABAROĞLU, T., (2017). ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.3, 235-241.
ARPA, TUBA, And TURGUT CABAROĞLU. "ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.3, 235-241, 2017
ARPA, TUBA E. And CABAROĞLU, TURGUT. "ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.3, pp.235-241, 2017
ARPA, T. E. And CABAROĞLU, T. (2017) . "ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.42, no.3, pp.235-241.
@article{article, author={TUBA EDA ARPA And author={TURGUT CABAROĞLU}, title={ELAZIĞ YÖRESİNDE YETİŞTİRİLEN KÖSETEVEK ÜZÜM ÇEŞİDİNİN KIRMIZI ŞARAP ÜRETİMİNE UYGUNLUK DURUMUNUN BELİRLENMESİ}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2017, pages={235-241} }