M. DARICI And T. CABAROĞLU, "ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, pp.90-100, 2018
DARICI, M. And CABAROĞLU, T. 2018. ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1 , 90-100.
DARICI, M., & CABAROĞLU, T., (2018). ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, 90-100.
DARICI, MERVE, And TURGUT CABAROĞLU. "ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, 90-100, 2018
DARICI, MERVE And CABAROĞLU, TURGUT. "ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, pp.90-100, 2018
DARICI, M. And CABAROĞLU, T. (2018) . "ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.43, no.1, pp.90-100.
@article{article, author={MERVE DARICI And author={TURGUT CABAROĞLU}, title={ALKOLLÜ İÇKİLERİN KALİTE KONTROLÜNDE KULLANILAN FARKLI ALKOL TAYİN METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI VE NIR (YAKIN KIZILÖTESİ SPEKTROSKOPİSİ) METODUNUN VALİDASYONU}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2018, pages={90-100} }