Atıf Formatları
Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÜZELER And A. Konar, "Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi," Gıda Dergisi , vol.20, no.3, pp.143-147, 1995

GÜZELER, N. And Konar, A. 1995. Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi. Gıda Dergisi , vol.20, no.3 , 143-147.

GÜZELER, N., & Konar, A., (1995). Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi. Gıda Dergisi , vol.20, no.3, 143-147.

GÜZELER, NURAY, And Atilla Konar. "Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi," Gıda Dergisi , vol.20, no.3, 143-147, 1995

GÜZELER, NURAY And Konar, Atilla. "Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi." Gıda Dergisi , vol.20, no.3, pp.143-147, 1995

GÜZELER, N. And Konar, A. (1995) . "Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi." Gıda Dergisi , vol.20, no.3, pp.143-147.

@article{article, author={NURAY GÜZELER And author={Atilla Konar}, title={Peynire İşlenecek Süte Uygulanan Farklı İşlemlerin Peynir Suyu Niteliğine Etkisi}, journal={Gıda Dergisi}, year=1995, pages={143-147} }