B. Kabak And I. VAR , "Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler," Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.201-204, 2005
Kabak, B. And VAR , I. 2005. Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler. Gıda Kongresi , (İzmir, Turkey), 201-204.
Kabak, B., & VAR , I., (2005). Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler . Gıda Kongresi (pp.201-204). İzmir, Turkey
Kabak, Bülent, And IŞIL VAR . "Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler," Gıda Kongresi, İzmir, Turkey, 2005
Kabak, Bülent And VAR , IŞIL. "Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.201-204, 2005
Kabak, B. And VAR , I. (2005) . "Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler." Gıda Kongresi , İzmir, Turkey, pp.201-204.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bülent Kabak And author={IŞIL VAR }, title={Süt ve süt Ürünlerinde Probiyotik Bakterilerin Canlılığını Etkileyen Faktörler}, congress name={Gıda Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2005}, pages={201-204} }