Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı (Vitamin E ve Sinamaldehit) ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri.


SERBESTER U., FARİVAR A., YENİLMEZ F., ŞAHAN Z., ÇELİK BAYKAL L., KUTLU H. R.

İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Türkiye, 2 - 04 Ekim 2013, cilt.3, ss.258-261

  • Yayın Türü: Bildiri / Tam Metin Bildiri
  • Cilt numarası: 3
  • Basıldığı Şehir: Niğde
  • Basıldığı Ülke: Türkiye
  • Sayfa Sayıları: ss.258-261
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet