U. SERBESTER Et Al. , "Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı (Vitamin E ve Sinamaldehit) ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri.," İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi , vol.3, Niğde, Turkey, pp.258-261, 2013
SERBESTER, U. Et Al. 2013. Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı (Vitamin E ve Sinamaldehit) ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri.. İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi , (Niğde, Turkey), 258-261.
SERBESTER, U., FARİVAR, A., YENİLMEZ, F., ŞAHAN, Z., ÇELİK BAYKAL, L., & KUTLU, H. R., (2013). Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı (Vitamin E ve Sinamaldehit) ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri. . İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.258-261). Niğde, Turkey
SERBESTER, UĞUR Et Al. "Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı (Vitamin E ve Sinamaldehit) ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri.," İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi, Niğde, Turkey, 2013
SERBESTER, UĞUR Et Al. "Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı (Vitamin E ve Sinamaldehit) ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri.." İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.258-261, 2013
SERBESTER, U. Et Al. (2013) . "Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı (Vitamin E ve Sinamaldehit) ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri.." İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi , Niğde, Turkey, pp.258-261.
@conferencepaper{conferencepaper, author={UĞUR SERBESTER Et Al. }, title={Yüksek Çevre Sıcaklığı Altında Yetiştirilen Yumurtacı Tavuklara Seçmeli Olarak Sunulan Antioksidanlı (Vitamin E ve Sinamaldehit) ve Antioksidansız Rasyonların Plazma Glukoz ve Antioksidan Sistem Üzerine Etkileri.}, congress name={İç Anadolu Bölgesi I. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2013}, pages={258-261} }