-
2019 - 2023 Bor nanoparçacıklarının Nil Tilapyası (Oreochromis niloticus)'nın antioksidan enzim aktivitesi, gen ekspresyonu ve bağırsak mikrobiyotası üzerine etkilerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
KİLERCİOĞLU S. (Yürütücü), SANGÜN L., DİKEL S., ATLI G., CENGİZLER İ., AYDIN F., et al.
-
2019 - 2021 ADANA İLİNDE BULUNAN FİTNES SALONU İŞLETMELERİNİN EKONOMİK ETKİNLİKLERİNİN ÖLÇÜLMESİ
-
2019 - 2020 Türkiyede Su Ürünleri Tüketiminde Gıda Güvenliği ve Bilinirlik Düzeyi
-
2019 - 2020 ADANA İLİNDE BUĞDAY ÜRETİMİ YAPAN İŞLETMELERİN TEKNİK ETKİNLİK ANALİZİ
-
2018 - 2019 Adanada bulunan Tekstil Atölyelerinde Çalışan İşçilerin İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Algısının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
KARADAĞ F. (Yürütücü), SANGÜN L., NİSANOĞLU C.
-
2018 - 2019 Dönüştürücü Liderliğin Prososyal Örgütsel Davranış Üzerine Etkileri Türkiye Spor Federasyonları Örneği
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ŞİRİN Y. E. (Yürütücü), SANGÜN L., BİLİR F. P., ŞİRİN T.
-
2018 - 2019 TÜRKİYEDE YUMURTA TÜKETİMİNE YÖNELİK TÜKETİCİ TUTUM ve DAVRANIŞLARI
-
2018 - 2019 Su Ürünleri Tüketicilerin Deniz ve Çiftlik Balıkları Tüketiminde Kalite Algısı
-
2017 - 2018 Adana ve Mersin İllerinde Tüketicilerin Süt ve Süt Ürünlerine Yönelik Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
GÜNEY O. İ. (Yürütücü), GÜLTEKİN U., SANGÜN L.
-
2017 - 2018 Adana İlinde Tüketicilerin Su Ürünleri Tüketimine İlişkin Kalite Algılaması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SANGÜN L. (Yürütücü), GÜNEY O. İ., ÖZŞAHİNOĞLU I.
-
2017 - 2017 Factors Effecting Seafood Consumption Behaviour for Seafood Consumers
-
2017 - 2017 Olive Oil Consumption Attitudes Millennial Generation vs Non Millennial Generations
-
2016 - 2017 Farklı Koşullarda Yemleme Sıklığı Uygulanan Genç Asya Kedi Balığı Pangasianodon Hypophthalmus Bireylerinde Bazı Kan Parametrelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÖZŞAHİNOĞLU I. (Yürütücü), SANGÜN L., DİKEL S., gökboğa h., ÖZ M.
-
2016 - 2016 PROFILE AND PREFERENCE COMPARISON OF SEAFOOD and MILK CONSUMERS UNDER THE CONSEPT OF HEALTHY FOOD
-
2016 - 2016 Weight Estimation of Upeneus moluccensis Bleeker (1855) by Using Different Normalisation Methods at Artificial Neural Networks
-
2016 - 2016 Yumurtalık ve Karataşta Bulunan Balıkçıların Sosyo-Ekonomik Analizi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SANGÜN L. (Yürütücü), GÜNEY O. İ., ÇANKAYA S.
-
2016 - 2016 ADANA İLİ KENT MERKEZİNDE TÜKETİCİLERİN ZEYTİNYAĞI TÜKETİM EĞİLİMLERİ ve TÜKETİMİ ETKİLEYEN UNSURLAR
-
2012 - 2016 Trol Avından Çıkan Türlerin Çok Değişkenli İstatistik Yöntemlerle Değerlendirilmesi