Desteklenen Projeler
-
2019 - 2023 Bor nanoparçacıklarının Nil Tilapyası (Oreochromis niloticus)'nın antioksidan enzim aktivitesi, gen ekspresyonu ve bağırsak mikrobiyotası üzerine etkilerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
KİLERCİOĞLU S. (Yürütücü), SANGÜN L., DİKEL S., ATLI G., CENGİZLER İ., AYDIN F., et al.
-
2019 - 2021 ADANA İLİNDE BULUNAN FİTNES SALONU İŞLETMELERİNİN EKONOMİK ETKİNLİKLERİNİN ÖLÇÜLMESİ
-
2019 - 2020 Türkiyede Su Ürünleri Tüketiminde Gıda Güvenliği ve Bilinirlik Düzeyi
-
2019 - 2020 ADANA İLİNDE BUĞDAY ÜRETİMİ YAPAN İŞLETMELERİN TEKNİK ETKİNLİK ANALİZİ
-
2018 - 2019 Adanada bulunan Tekstil Atölyelerinde Çalışan İşçilerin İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı Algısının Araştırılması
-
2018 - 2019 Dönüştürücü Liderliğin Prososyal Örgütsel Davranış Üzerine Etkileri Türkiye Spor Federasyonları Örneği
-
2018 - 2019 TÜRKİYEDE YUMURTA TÜKETİMİNE YÖNELİK TÜKETİCİ TUTUM ve DAVRANIŞLARI
-
2018 - 2019 Su Ürünleri Tüketicilerin Deniz ve Çiftlik Balıkları Tüketiminde Kalite Algısı
-
2017 - 2018 Adana ve Mersin İllerinde Tüketicilerin Süt ve Süt Ürünlerine Yönelik Tüketim Alışkanlıklarının İncelenmesi
-
2017 - 2018 Adana İlinde Tüketicilerin Su Ürünleri Tüketimine İlişkin Kalite Algılaması
-
2017 - 2017 Factors Effecting Seafood Consumption Behaviour for Seafood Consumers
-
2017 - 2017 Olive Oil Consumption Attitudes Millennial Generation vs Non Millennial Generations
-
2016 - 2017 Farklı Koşullarda Yemleme Sıklığı Uygulanan Genç Asya Kedi Balığı Pangasianodon Hypophthalmus Bireylerinde Bazı Kan Parametrelerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÖZŞAHİNOĞLU I. (Yürütücü), SANGÜN L., DİKEL S., gökboğa h., ÖZ M.
-
2016 - 2016 PROFILE AND PREFERENCE COMPARISON OF SEAFOOD and MILK CONSUMERS UNDER THE CONSEPT OF HEALTHY FOOD
-
2016 - 2016 Weight Estimation of Upeneus moluccensis Bleeker (1855) by Using Different Normalisation Methods at Artificial Neural Networks
-
2016 - 2016 Yumurtalık ve Karataşta Bulunan Balıkçıların Sosyo-Ekonomik Analizi
-
2016 - 2016 ADANA İLİ KENT MERKEZİNDE TÜKETİCİLERİN ZEYTİNYAĞI TÜKETİM EĞİLİMLERİ ve TÜKETİMİ ETKİLEYEN UNSURLAR
-
2012 - 2016 Trol Avından Çıkan Türlerin Çok Değişkenli İstatistik Yöntemlerle Değerlendirilmesi