Desteklenen Projeler
-
2018 - 2020 Ana Ürün Yerfıstığı Tarımında Ekim Zamanının Verim ile Bazı Tarımsal ve Kalite Özelliklerine Etkisini Belirlemek
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ARIOĞLU H. (Yürütücü), BAKAL H., GÜLLÜOĞLU L., ZAİMOĞLU ONAT F. B.
-
2016 - 2020 FARKLI ÜLKELERDEN TEMİN EDİLEN SUSAM POPÜLASYONLARININ ÇUKUROVA BÖLGESİ KOŞULLARINDA VERİM POTANSİYELLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2015 - 2020 ANA ÜRÜN VE İKİNCİ ÜRÜN KOŞULLARINDA FARKLI MEYVE ÖZELLİKLERİNE SAHİP BAZI YERFISTIĞI (Arachis hypogea) ÇEŞİTLERİNİN HASAT ZAMANLARINA GÖRE ÖNEMLİ TARIMSAL VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
-
2017 - 2018 THE DETERMINATION OF SOME AGRONOMIC and OIL QUALITY CHARACTERISTICS of PEANUT BREEDING LINES
-
2017 - 2018 THE EFFECT OF HARVESTING TIMES ON OIL AND FATTY ACID COMPOSITION OF PEANUT VARIETIES GROWN IN MAIN CROPPED CONDITION IN CUKUROVA REGION MEDITERRANEAN AREA IN TURKEY
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ARIOĞLU H. (Yürütücü), ZAİMOĞLU ONAT F. B., GÜLLÜOĞLU L., BAKAL H., KURT C.
-
2016 - 2018 Melezleme Yöntemine Göre Elde Edilen Bazı İleri Yerfıstığı Hatlarının Önemli Tarımsal Ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
-
2016 - 2017 Akdeniz bölgesinde, kışlık olarak yetiştirilen patates çeşitlerinin yumru verimi ile bazı tarımsal ve kalite özelliklerinin belirlenmesi
-
2016 - 2016 Zinc and Iron Content of Some Turkish Sesame Genotypes