Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Yetiştiriciliği
WoS Araştırma Alanları: Balıkçılık, Bitki Ve Hayvan Bilimleri, Deniz Ve Tatlısu Biyolojisi, Tarım Ve Çevre Bilimleri (Age)
Avesis Araştırma Alanları: Tarımsal Bilimler, Su Ürünleri, Su Ürünleri Yetiştiriciliği
Metrikler

Yayın

62

Yayın (WoS)

14

Yayın (Scopus)

10

Atıf (WoS)

27

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

47

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (Scholar)

185

H-İndeks (Scholar)

6

Atıf (TrDizin)

1

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

15

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları