Assoc. Prof. ERDİNÇ BALLI


Guzel Sanatlar Fakultesı, Gastronomi ve Mutfak Sanatları


WoS Research Areas: Hospitality Leisure Sport & Tourism, Social Sciences (Soc), Economics & Business, Social Sciences General, Management


Avesis Research Areas: Social Sciences and Humanities, Tourism and Hotel Management

Email: eballi@cu.edu.tr
Office Phone: +90 322 696 8401 Extension: 139
Web: https://avesis.cu.edu.tr//eballi
Office: Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Metrics

Publication

83

Publication (Scopus)

1

Citation (TrDizin)

17

H-Index (TrDizin)

2

Citation (Sum Other)

43

Project

9

Open Access

1
UN Sustainable Development Goals

Education

2020 - 2022

2020 - 2022

Associate Degree

Anadolu University, Open Educatıon Faculty, Department Of Hotel, Restaurant And Caterıng Servıces, Turkey

2009 - 2014

2009 - 2014

Doctorate

Mersin University, Instıtute Of Socıal Scıences, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Anabilimdalı, Turkey

2004 - 2006

2004 - 2006

Postgraduate

Fachhochschule Bochum, Fakültaet Für Wirtschaftwissenschaften, Internationales Management, Germany

1994 - 1999

1994 - 1999

Undergraduate

Mersin University, Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik Y.O., Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik, Turkey

Dissertations

2014

2014

Doctorate

Otel İşletmelerinde Karanlık Liderliğin Örgütsel Bağlılık ve Örgütsel Sessizlik Üzerine Etkisi

Cukurova University, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Turizm İşletmeciliği Anabilimdalı

2007

2007

Postgraduate

Interkulturelles Management: Die Zusammenarbeit der deutschen und türkischen Mitarbeitern in der Türkischen Tourismusbranche

Fachhochschule Bochum, Fakültaet Für Wirtschaftwissenschaften, Internationales Management

Foreign Languages

C1 Advanced

C1 Advanced

German

B2 Upper Intermediate

B2 Upper Intermediate

English

Research Areas

Social Sciences and Humanities

Tourism and Hotel Management

Academic Positions

2021 - Continues

2021 - Continues

Associate Professor

Cukurova University, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği

2018 - 2021

2018 - 2021

Assistant Professor

Cukurova University, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği

2016 - 2018

2016 - 2018

Assistant Professor

Cukurova University, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği

2014 - 2016

2014 - 2016

Lecturer PhD

Cukurova University, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği

2014 - 2016

2014 - 2016

Lecturer PhD

Cukurova University, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

2013 - 2014

2013 - 2014

Lecturer

Cukurova University, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu, Konaklama İşletmeciliği

2010 - 2014

2010 - 2014

Lecturer

Cukurova University, Pozantı Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri

Courses

Undergraduate

Undergraduate

Uluslararası Turizm

Uluslararası Turizm

Servis ve Bar

Etkinlik Yönetimi

Kültürlerarası İletişim

Destinasyon Yönetimi

Çağdaş Yönetim Teknikleri

Turizm Endüstrisine Giriş 1

Konaklama İşletmelerinde Bilgisayar Uygulaması

Kat Hizmetleri Yönetimi

Turizm İşletmelerinde İnsan Kaynakları Yönetimi

Turizm Coğrafyası

Turizm Endüstrisine Giriş 2

Uluslararası Turizm

Kültür Turizmi

ALMANCA I

Turizm İşletmelerinde Kalite Yönetimi

Almanca 2

Almanca 1

Almanca 3

Associate Degree

Associate Degree

İletişim

Turizm Coğrafyası

Genel Turizm

Mesleki İngilizce

Articles

All (23)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (3)
ESCI (1)
Scopus (3)
TRDizin (9)
Other Publications (11)

2019

2019

13. KARANLIK LİDERLİK: OTEL İŞLETMELERİNDE BİR ARAŞTIRMA

Ballı E., Çakıcı A.

TURKISH STUDIES , vol.14, no.2, pp.155-173, 2019 (Peer-Reviewed Journal)

Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences

2023

2023

1. Restoran İşletmelerinde Örgüt İklimi ve Çalışan Motivasyonu İlişkisi

KENANOĞLU C., KOÇ M., BALLI E.

8th International CEO (Communication, Economics, Organization) Social Sciences Congress, Portugal, 16 - 17 December 2023, pp.664-673, (Full Text)

2023

2023

2. The Relationship Between Tourists' Motivations for Consuming Street Food, Satisfaction and Behavioral Intention

BALLI E.

International CEO (Communication, Economics, Organization) Social Sciences Congress, Uzbekistan, 23 September 2023, pp.376-383, (Full Text)

2022

2022

3. Turistlerin Sokak Lezzeti Algıları, Davranış Niyetleri ve Tatminleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi

BUZCU Z., OĞUZ S., BALLI E.

8th International Entrepreneurship Social Sciences Congress, Aksaray, Turkey, 17 - 19 November 2022, pp.895-906, (Full Text)

2022

2022

4. “Turistlerin Sokak Lezzeti Algıları, Davranış Niyetleri ve Tatminleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

OĞUZ S., BUZCU Z., BALLI E.

8. International Enterpreneurship Socıal Scıences Congress, 17 November 2022, (Full Text)

2022

2022

5. The Relationship between Inner Resignation and Service Innovation Behaviour: The Case of Turkey-Germany

ÜSTÜN F., KOCA BALLI A. İ., BALLI E.

8th International EMI Entrepreneurship & Social Sciences Congres, Turkey, 17 November 2022, pp.43-44, (Summary Text)

2019

2019

6. Otel İşletmelerinde Örgüt Kültürü ve İnovasyon İlişkisi

BALLI E., KOCA BALLI A. İ., ÜSTÜN F.

Conference: The Third International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, 26 - 28 September 2019, (Full Text)

2019

2019

7. Sokak Lezzetlerı Tüketım Sıklığı

BEKTARIM N., ÇAKİCİ A., BALLI E.

3.Uluslararası Turizmin Geleceği Kongresi: İnovasyon, Girişimcilik Ve Sürdürebilirlik, Mersin, Turkey, 26 - 28 September 2019, pp.678-684, (Full Text)

2019

2019

8. Çalışanların Yaşam Doyumları ile Duygusal Bağlılıkları ve İş Tatminleri Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi

ŞENER S., BALLI E.

THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESSON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability(Futourism 2019), 26 - 28 September 2019, pp.487-491, (Full Text)

2019

2019

9. Karanlık Liderlik ile Örgüt Kültürü Arasındaki İlişkiler: Otel İşletmesi Çalışanlarına Yönelik Bir Araştırma

BALLI E., KOCA BALLI A. İ.

THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESSON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability(Futourism 2019), 26 - 28 September 2019, pp.164-168, (Full Text)

2019

2019

10. Örgüt İklimi: Otel İşletmelerinde Bir İnceleme

ŞENER S., BALLI E.

THE THIRD INTERNATIONAL CONGRESSON FUTURE OF TOURISM:Innovation, Entrepreneurship and Sustainability(Futourism 2019), 26 - 28 September 2019, (Full Text)

2018

2018

12. Küçük ve Orta Ölçekli Konaklama İşletmelerinin Planlama Sorunları

BALLI E., KOCA BALLI A. İ., ÜSTÜN F.

VII. ULUSAL III. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, 20 - 21 April 2018, pp.1390-1395, (Full Text)

2017

2017

13. Turizm Öğrencilerinin Kültürel Zekâ Düzeylerinin İncelenmesi Çukurova Üniversitesi Örneği

BALLI E.

Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Berlin Konferansı, 18 - 21 May 2017, pp.144-152, (Full Text)

2017

2017

14. The Impact Of The Leadership That Reinforces Learning On Organizatonal Commitment

BALLI E., KOCA BALLI A. İ.

6. International Congress on Current Debates in Social Science, 14 - 16 December 2017, pp.243, (Summary Text)

2017

2017

15. Cultural Intelligence: It’s Relation With Demographic Variables and Career Decision Of Tourism Students

BALLI E.

6. International Congress on Current Debates in Social Science, 14 - 16 December 2017, pp.244, (Summary Text)

2017

2017

16. Turizm Sektöründe Faaliyet Gösteren Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Yönetim ve Organizasyon Sorunlarının İncelenmesi

KOCA BALLI A. İ., ÜSTÜN F., BALLI E.

I. International Scientific and Vocational Studies Congress, Nevşehir, Turkey, 5 - 08 October 2017, pp.191-192, (Summary Text)

2017

2017

17. Otel İşletmelerinde Örgüt Kültürü Algisi Üzerine Bir Araştirma

BALLI E.

18. Ulusal Turizm Kongresi, Mardin, Turkey, 18 - 22 October 2017, (Full Text)

2017

2017

18. Karanlık Liderlik ve Örgütsel Etik İklim Arasındaki İlişki: Otel İşletmelerinde Bir Araştırma

BALLI E., KOCA BALLI A. İ.

THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM, Mersin, Turkey, 28 - 30 September 2017, pp.74-81, (Full Text)

2017

2017

19. Restaurant Branding: A Study On Names Of Turkish Restaurants In The USA

CANOĞLU M., BALLI E.

ULUSLARARASI SOSYAL VE BEŞERİ BİLİMLER BERLİNKONFERANSI, 18 - 21 May 2017, pp.133-134, (Summary Text)

2017

2017

20. Tüketicilerin Kebap Restoranı Tercihlerini Etkileyen Faktörler – Adana Örneği

CANOĞLU M., BALLI E.

Yönetim ve Ekonomi Bilimleri Konferansı 2017, Turkey, 05 May 2017, pp.88, (Summary Text)

2017

2017

21. Alışveriş Merkezlerindeki Türk Mutfağına Ait Yemeklerin İncelenmesi

BALLI E., BUZCU Z.

VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gaziantep, Turkey, 14 - 15 April 2017, pp.738-747, (Full Text)

2017

2017

22. Yerel Halk Gözü İle Adana Sokak Lezzetleri

BALLI E., Oğuz S.

VI. Ulusal II.Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gaziantep, Turkey, 14 - 15 April 2017, pp.389-398, (Full Text)

2016

2016

23. ULUSLARARASI BÜYÜME STRATEJİLERİ STARWOOD HOTELS VE RESORTS TÜRKİYE ÖRNEĞİ

BALLI E., KOCA BALLI A. İ.

1st INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS, Turkey, 3 - 06 November 2016, pp.2153-2158, (Full Text)

2016

2016

24. DETERMINING THE ALTERNATIVE TOURISM POTENTIAL OF THE LAGOONS OF ÇUKUROVA DELTA

BALLI E., KOCA BALLI A. İ.

II INTERNATIONAL TOURISM AND HOSPITALITYMANAGEMENT CONFERENCE, SARAYBOSNA, 12 - 16 October 2016, pp.30, (Summary Text)

2016

2016

25. Uluslararası Büyüme Stratejileri: Starwood Hotels ve Resorts Türkiye Örneği

BALLI E., KOCA BALLI A. İ.

1st International Academic Research Congress, Antalya, Turkey, 3 - 06 November 2016, pp.2153-2158, (Full Text)

2016

2016

26. HORECA SEKTÖRÜNDE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

BALLI E.

1st INTERNATIONAL ACADEMIC RESEARCH CONGRESS, Antalya, Turkey, 3 - 06 November 2016, pp.2159-2164, (Full Text)

2016

2016

27. THE MOTIVATIONS TO PARTICIPATING TREKKING ACTIVITIES: ADANA CASE

BALLI E., CANOĞLU M.

2nd INTERNATIONAL TOURISM AND HOSPITALITYMANAGEMENT CONFERENCE, Saraybosna, Bosnia And Herzegovina, 12 - 16 October 2016, pp.13, (Summary Text)

2016

2016

28. A SWOT Analysis for Investigating Elderly Tourism Potential of Eastern Mediterranean Region in Turkey

Yavuz M. C., Ballı E., Buzcu Z., Oğuz S.

1st International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, Gazimagusa, Cyprus (Kktc), 22 - 23 April 2016, pp.212, (Summary Text)

2016

2016

29. Doğu Akdeniz Bölgesinin İleri Yaş Turizmi Potansiyelinin İncelenmesine Yönelik Bir Swot Analizi

YAVUZ M. C., BALLI E., BUZCU Z., OĞUZ S.

1. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Gazimagusa, Cyprus (Kktc), 22 - 23 April 2016, (Summary Text)

2016

2016

30. A SWOT ANALYSIS FOR EXAMINING THE 3rd AGE TOURISM POTENTIAL OF THE EASTERN MEDITERRANEAN REGION

Yavuz M. C., Ballı E., Oğuz S., Buzcu Z.

I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZMSEMPOZYUMU, Gazimagusa, Cyprus (Kktc), 22 - 23 April 2016, pp.212, (Summary Text)

2016

2016

31. DOĞU AKDENİZ BÖLGESİNİN İLERİ YAŞ TURİZMİ POTANSİYELİNiN İNCELENMESİNE YÖNELİK BİR SWOT ANALİZİ

YAVUZ M. C., BALLI E., OĞUZ S., BUZCU Z.

I. ULUSLARARASI DOĞU AKDENİZ TURİZM SEMPOZYUMU, Magosa, Cyprus (Kktc), 22 - 23 April 2016, pp.212, (Summary Text)

2015

2015

32. Development, Tourism, and Adana as a Brand of a Gastronomy Destination

Oğuz S., Ballı E., Yavuz M. C.

Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi, İzmir, Turkey, 10 - 12 December 2015, pp.35, (Summary Text)

2015

2015

33. Otel Çalışanlarının Karanlık Liderlik Algısı Üzerine Bir Araştırma

BALLI E., Çakıcı A.

16. Ulusal Turizm Kongresi, Çanakkale, Turkey, 12 - 15 November 2015, pp.806-817, (Full Text)

2015

2015

34. Gönüllü Motivasyonu 17 Akdeniz Oyunları Örneği

BALLI E., KOCA BALLI A. İ., AY Ü.

2. Yükseköğretim Stratejileri ve Kurumsal İşbirliği Sempozyumu, Turkey, 22 - 24 October 2015, (Full Text)

2015

2015

35. Gönüllü Motivasyonu: XVII. Akdeniz Oyunları Örneği

BALLI E., KOCA BALLI A. İ., AY Ü.

2. Yükseköğretim Stratejileri ve Kurumsal İşbirliği Sempozyumu, Mersin, Turkey, 22 - 24 October 2015, pp.80-90, (Full Text)

2015

2015

37. Öğrenmeyi Güçlendirici Liderlik Algısı ve Örgütsel Bağlılık Arasındaki İlişkinin İncelenmesi,

KOCA BALLI A. İ., BALLI E.

14. Ulusal İşletmecilik Kongresi, Aksaray, Turkey, 7 - 09 May 2015, pp.100-115, (Full Text)

2013

2013

38. Gastronomi Turizmi ve Adana Mutfak Kültürü

BALLI E.

2. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Adana, Turkey, 12 April 2013, pp.206-218, (Full Text)

2012

2012

39. Yerel Halkın Kırsal Turizme ve Etkilerine Yönelik Algıları

CANOĞLU M., BALLI E.

2. Ulusal Kırsal Turizm Sempozyumu, Aksaray, Turkey, 20 - 22 September 2012, pp.210-220, (Full Text)

2012

2012

40. Termal Turizmin Bölge Ekonomisine Etkileri: Çiftehan Örneği

TELLİ R., BALLI E.

2. Kırsal Turizm Sempozyumu, Aksaray, Turkey, 20 - 22 September 2012, pp.447-460, (Full Text)

2012

2012

41. Pozantı İlçesi ve Çevresinin Ekoturizm Potansiyelinin Değerlendirilmesi

BALLI E., SAY D.

1. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, Mersin, Turkey, 20 - 21 April 2012, pp.232-239, (Full Text) Sustainable Development

2012

2012

42. Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri

SAY D., BALLI E.

2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları, Antalya, Turkey, 12 - 15 April 2012, pp.612-620, (Full Text)

2012

2012

43. Şalgam Suyunun Özellikleri ve Adana Bölgesi Gastronomi Turizmindeki Yeri

SAY D., BALLI E.

2. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları, Antalya, Turkey, 12 - 15 April 2012, pp.612-620, (Full Text)

2010

2010

44. 10. Ulusal Turizm Kongresi?nin Öğrenci Algıları Üzerine Etkileri

Unur K., Duran A., BALLI E.

11. Ulusal Turizm Kongresi, Aydın, Turkey, 2 - 05 December 2010, pp.610-617, (Full Text)

Books

2024

2024

1. ÖRGÜTSEL SESSİZLİK: YİYECEK İÇECEK DEPARTMAN ÇALIŞANLARI ÜZERİNDE BİR ARAŞTIRMA

BALLI E., YİĞİTOĞLU V., KOCA BALLI A. İ.

in: Turizmde Güncel Gelişmeler ve Araştırmalar, YAYLA ÖZGÜR, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, pp.386-403, 2024

2024

2024

2. Dijital Yeterlilik ve Öğrenme Performansı

BALLI E., KOCA BALLI A. İ.

in: TEORİ VE UYGULAMALARLA TURİZM ARAŞTIRMALARI, ERGÜN GÖZDE SEVAL, TARINÇ ABDULLAH, Editor, Çizgi Kitabevi Yayınları, İstanbul, pp.7-28, 2024

2024

2024

3. Ay Işığında Çalışmak: Nedenleri ve Sonuçları ile Bir Değerlendirme

KOCA BALLI A. İ., BALLI E.

in: Örgütsel Davranışta Güncel Konular, KOCA BALLI AYŞE İPEK, Editor, Özgür Yayın-Dağıtım Co. Ltd., Gaziantep, pp.1-22, 2024

2023

2023

4. Occupational Health and Safety in Hotels: Analysis of Risk Factors

BALLI E.

in: Interdisciplinary Public Finance, Business and Economics Studies– Volume VI, Occupational Health and Safety in Hotels: Analysis of Risk Factors, Editor, Peter Lang Group AG, Berlin, pp.327-338, 2023

2022

2022

5. İçsel İşten Ayrılma (Sessiz İstifa) ve Hizmet İnovasyon Davranışının İncelenmesi: Türkiye-Almanya Örneği

ÜSTÜN F., BALLI E., KOCA BALLI A. İ.

in: GİRİŞİMCİLİK ve YÖNETİM GÜNCEL GELİŞMELER, PROF. DR. HİMMET KARADAL DR. EVREN DİNÇER, Editor, Özgür Yayınları, Gaziantep, pp.95-110, 2022

2021

2021

8. İÇSEL İŞTEN AYRILMA “ÖRGÜTÜ GİZLİ TERK EDİŞ

BALLI E., ÜSTÜN F.

in: Örgütsel Davranış: Şimdi Bu Konular Konuşuluyor, ÜSTÜN Ferda, KOCA BALLI Ayşe İpek, Editor, Detay Yayınevi, pp.234-249, 2021

2020

2020

9. LEADERSHIP AND INNOVATION

ÜSTÜN F., BALLI E., KOCA BALLI A. İ.

in: Innovation: Principles and Practices, Osman YILMAZ, Pınar ÇÖMEZ, Editor, GAZİ KİTABEVİ, Ankara, pp.89-111, 2020

2019

2019

10. Liderliğin Öteki̇Tarafı: Karanlık Liderlik

BALLI E., Çakıcı A.

in: İşletme ve Yönetim Araştırmaları II, Yalçın Azmi, Editor, Akademisyen Yayınevi, pp.87-102, 2019

2019

2019

11. ÖRGÜTSEL ÖĞRENMEYİ DESTEKLEYİCİ ORTAM

BALLI E., KOCA BALLI A. İ., ÜSTÜN F.

in: Göbeklitepe’den Endüstri 4.0’aSosyo Ekonomik Gelişmeler, Ali Rıza GÖKBUNAR, Serkan CURA, Adem BABACAN, Editor, EKİN Basım Yayın Dağıtım, pp.301-320, 2019 Sustainable Development

2017

2017

12. The Effect of Perception of Leadership That Reinforces Learning on Organizational Commitment

KOCA BALLI A. İ., BALLI E.

in: CURRENT DEBATES IN TOURISM & DEVELOPMENT STUDIES, Doğan M. ve Morady F., Editor, Ijopec Publication Limited, Londra, pp.181-202, 2017

2017

2017

13. Cultural Intellıgence It?s Relatıon Wıth Demographıc Varıables And Career Decısıon Of Students

BALLI E.

in: Current Debates in Education, Akfırat N., Staub D.F. ve Yavaş G., Editor, Ijopec Publication Limited, Londra, pp.41-62, 2017

2017

2017

14. THE EFFECT OF PERCEPTION OF LEADERSHIP THAT REINFORCES LEARNINGON ORGANIZATIONAL COMMITMENT

KOCA BALLI A. İ., BALLI E.

in: CURRENT DEBATES IN TOURISM DEVELOPMENT STUDIES, Mustafa Doğan, Farhang Morady, Editor, IJOPEC, pp.181-202, 2017

2017

2017

15. CULTURAL INTELLIGENCE: IT’S RELATION WITH DEMOGRAPHICVARIABLES AND CAREER DECISION OF STUDENTS

BALLI E.

in: CURRENT DEBATES IN EDUCATION, O. Nejat Akfırat, Donald F. Staub, Gürkan Yavaş, Editor, IJOPEC Publication Limited, Londrina, pp.41-62, 2017

Episodes in the Encyclopedia

Funded Projects

2021 - 2024

2021 - 2024

Transformative Digital Learning for General Education Following Covid-19 Impact” (CovidEduTDL)

Erasmus Project , Erasmus Project, European Level

Ballı E., Sümbül M. (Executive)

2020 - 2023

2020 - 2023

TURİSTLERİN, SOKAK LEZZETLERİ TÜKETİM MOTİVASYONLARININ BELİRLENMESİ

Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project

BUZCU Z. (Executive), BALLI E., OĞUZ S.

2020 - 2023

2020 - 2023

RESTORAN BİLGİ SİSTEMLERİNİN DELONE VE MCLEAN BAŞARI MODELİ KAPSAMINDA İNCELENMESİ

Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project

BALLI E. (Executive), ÜSTÜN F., KOCA BALLI A. İ.

2018 - 2020

2018 - 2020

Otel İşletmelerinin Örgüt Kültürleri İle Öğrenen Örgüt Olma Düzeyleri Arasındaki İlişkinin İncelenmesi

Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project

KOCA BALLI A. İ. (Executive), ÜSTÜN F., BALLI E.

2017 - 2018

2017 - 2018

Karanlık Liderlik ve Örgütsel Etik İklim Arasındaki İlişki: Otel İşletmelerinde Bir Araştırma

Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Research Project

BALLI E. (Executive), KOCA BALLI A. İ.

2017 - 2017

2017 - 2017

RESTAURANT BRANDING: A STUDY ON NAMES OF TURKISH RESTAURANTS IN THE USA

Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Other

CANOĞLU M. (Executive), BALLI E.

2017 - 2017

2017 - 2017

Turizm Öğrencilerinin Kültürel Zeka Düzeylerinin İncelenmesi: Çukurova Üniversitesi Örneği

Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Other

BALLI E. (Executive)

2016 - 2016

2016 - 2016

Determining The Alternative Tourism Potential of The Lagoons of Çukurova Delta

Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Other

KOCA BALLI A. İ. (Executive), BALLI E.

2016 - 2016

2016 - 2016

The Motivations to Participating Trekking Activities Adana Case

Project Supported by Higher Education Institutions , BAP Other

BALLI E. (Executive), CANOĞLU M.