Metrikler
Eğitim Bilgileri
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorYüksek Lisans
Çukurova Üniversitesi, Türkiye
2023 - 2024
2023 - 2024Yüksek Lisans
Ankara Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
2017 - 2022
2017 - 2022Lisans
Ankara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası
Akademik Ünvanlar / Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorAraştırma Görevlisi
Çukurova Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi
Makaleler
Tümü (1)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
2025
20251. Changes in volatile, key odorants and bioactive properties of pomegranate juice during processing into concentrate
Salman E., GÜÇLÜ G., Pehlivan Z. Y., Kelebek H., SELLİ S.
Food Chemistry
, cilt.472, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. The Effect of Brewing Process on the Aroma Compounds and Sensory Properties of Camellia sinensis
SEVİNDİK O., GÜÇLÜ G., PEHLİVAN Z. Y., KELEBEK H., SELLİ S.
TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi, Azerbaycan, 19 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
2024
20242. Volatile Alcohol Profile of Melons (Cucumis melo L.) as Affected by Fruit Size
GÜÇLÜ G., PEHLİVAN Z. Y., SEVİNDİK O., KELEBEK H., SELLİ S.
TURK-COSE 2024: VI. Uluslararası Türk Dünyası Fen Bilimleri ve Mühendislik Kongresi, Azerbaycan, 19 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
Desteklenen Projeler
2022 - 2026
2022 - 2026Reducing Acrylamide Exposure of Consumers by a Cereals Supply-chain Approach Targeting Asparagine
TÜBİTAK - AB COST Projesi
Güçlü G., Pehlivan Z. Y., Selli S., Halford N.(Yürütücü)