ADANA İLİNDE YETİŞTİRİLEN GEMLİK ÇEŞİDİ ZEYTİN MEYVESİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİNİN VE AROMA BİLEŞİKLERİNİN BELİRLENMESİ


KOYUNCU G., CABAROĞLU T.

GIDA / THE JOURNAL OF FOOD, cilt.45, sa.6, ss.1163-1174, 2020 (Hakemli Dergi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 45 Sayı: 6
  • Basım Tarihi: 2020
  • Doi Numarası: 10.15237/gida.gd20092
  • Dergi Adı: GIDA / THE JOURNAL OF FOOD
  • Derginin Tarandığı İndeksler: TR DİZİN (ULAKBİM)
  • Sayfa Sayıları: ss.1163-1174
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet