Influence of Williopsis saturnus yeasts in combination with Saccharomyces cerevisiae on wine fermentation


ERTEN H., Tanguler H.

LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY, cilt.50, sa.5, ss.474-479, 2010 (SCI-Expanded) identifier identifier identifier

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 50 Sayı: 5
  • Basım Tarihi: 2010
  • Doi Numarası: 10.1111/j.1472-765x.2010.02822.x
  • Dergi Adı: LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus
  • Sayfa Sayıları: ss.474-479
  • Anahtar Kelimeler: flavour production, grape must fermentation, Saccharomyces cerevisiae, Williopsis saturnus, wine, KLUYVEROMYCES-THERMOTOLERANS, KLOECKERA-APICULATA, ISOAMYL ACETATE, MIXED CULTURES, BEET MOLASSES, VAR. SATURNUS, GROWTH, METABOLISM, STRAIN, GRAPE
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet

Özet

Aim: