Esans Yağlarda Etkicil Maddeleri Belirleme Yöntemleri


Creative Commons License

Vayısoğlu Giray E. S., Kırıcı S.

ESANS YAĞLAR (Üretimi, Gıdada ve hayvan Beslemede Kullanımı), Prof. Dr. Ergin ÖZTÜRK,Prof. Dr. Ahmet TEKELİ, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.55-86, 2021

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Diğer
  • Basım Tarihi: 2021
  • Yayınevi: İksad Yayınevi
  • Basıldığı Şehir: Ankara
  • Sayfa Sayıları: ss.55-86
  • Editörler: Prof. Dr. Ergin ÖZTÜRK,Prof. Dr. Ahmet TEKELİ, Editör
  • Açık Arşiv Koleksiyonu: AVESİS Açık Erişim Koleksiyonu
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet