Enhancing “Ewiss” cheese production using autochthonous lactic acid bacteria and Propioniciclava flava as an alternative to commercial propionic acid bacteria


Busetta G., Garofalo G., Taşpınar T., Guarcello R., Franciosi E., Sardina M. T., ...Daha Fazla

INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL, cilt.173, sa.2026, ss.1-11, 2025 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 173 Sayı: 2026
  • Basım Tarihi: 2025
  • Doi Numarası: 10.1016/j.idairyj.2025.106473
  • Dergi Adı: INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Food Science & Technology Abstracts, Scopus, Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Academic Search Premier, BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, Compendex, CAB Abstracts, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.1-11
  • Çukurova Üniversitesi Adresli: Evet