Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Modeling of the changes in some physical...
Modeling of the changes in some physical and chemical quality attributes of potato chips during frying process
Atıf İçin Kopyala
AĞÇAM E.
Applied Food Research, cilt.2, sa.1, ss.1-11, 2022 (Scopus)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Cilt numarası:
2
Sayı:
1
Basım Tarihi:
2022
Doi Numarası:
10.1016/j.afres.2022.100064
Dergi Adı:
Applied Food Research
Derginin Tarandığı İndeksler:
Scopus
Sayfa Sayıları:
ss.1-11
Çukurova Üniversitesi Adresli:
Evet