Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Bilimsel Veri Paylaşımı
Araştırmacılar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Hatay Peynirinin Kalite Özellikleri Üzer...
Hatay Peynirinin Kalite Özellikleri Üzerine Mikrobiyal Transglutaminaz Enzimi Kullanımının Etkileri
GÜZELER N.
(Yürütücü),
KALENDER M.
,
MERT H.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, 2016 - 2019
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Başlama Tarihi:
Ağustos 2016
Bitiş Tarihi:
Eylül 2019