Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Elma Meyvelerinin Kurutulmasında Renk Ko...
Elma Meyvelerinin Kurutulmasında Renk Koruyucu Olarak Doğal Extractların Kullanımı
ERDEM T.
(Yürütücü),
Şahin S.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2023 - 2025
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Mayıs 2023
Bitiş Tarihi:
Haziran 2025