Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Şekerli Ürünlerin TGK Mikrobiyolojik Kri...
Şekerli Ürünlerin TGK Mikrobiyolojik Kriterler ve Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliğine Uygunluğunun Araştırılması
VAR I.
(Yürütücü),
TOY D.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2023 - 2025
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Mart 2023
Bitiş Tarihi:
Nisan 2025