Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Beyaz Peynir ve Yoğurt Üretiminde Starte...
Beyaz Peynir ve Yoğurt Üretiminde Starter Kültür Olarak Kullanılan Laktik Asit Bakterileri Üzerine Spirulina Platensisin Etkisi
VAR I.
(Yürütücü),
Alomar B.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2023 - 2025
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Mart 2023
Bitiş Tarihi:
Nisan 2025