Çukurova Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Yayınlar
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Tezler
Bilimsel Veri
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Peyniraltı Suyu Kullanarak Bazı Laktik A...
Peyniraltı Suyu Kullanarak Bazı Laktik Asit Bakterilerinin Biyosürfektan Üretimleri ve Antimikrobiyel Özelliklerinin Belirlenmesi
ERGİNKAYA Z.
(Yürütücü),
ASLAN Z.
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje, BAP Y.Lisans, 2015 - 2017
Proje Türü:
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Destek Programı:
BAP Y.Lisans
Başlama Tarihi:
Haziran 2015
Bitiş Tarihi:
Nisan 2017