Akademik Unvanlar
-
2021 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Çukurova Üniversitesi, Ceyhan Veteriner Fakültesi, Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
-
2008 - 2021 Prof.Dr.
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama Ve İşleme Teknolojisi
-
2003 - 2008 Doç.Dr.
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
1996 - 2003 Yrd.Doç.Dr.
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Avlama ve İşleme Teknolojisi
-
1994 - 1996 Uzman
Çukurova Üniversitesi, Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Temel Bilimleri
Yönetimsel Görevler
-
2014 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
Çukurova Üniversitesi, Yumurtalık Meslek Yüksek Okulu, Motorlu Araçlar Ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü
-
2015 - 2024 Dekan
Çukurova Üniversitesi, Ceyhan Veteriner Fakültesi
-
2015 - 2018 Bölüm Başkanı
Çukurova Üniversitesi, Ceyhan Veteriner Fakültesi, Besin Hijyeni Ve Teknolojisi Bölümü
-
2004 - 2015 MYO Müdürü
Çukurova Üniversitesi, Yumurtalık Meslek Yüksek Okulu
-
2004 - 2015 Senato Üyesi
Çukurova Üniversitesi, Yumurtalık Meslek Yüksek Okulu
-
2000 - 2002 Bölüm Başkanı
Çukurova Üniversitesi, Yumurtalık Meslek Yüksek Okulu, İktisadi Ve İdari Bilimler Bölümü
Verdiği Dersler
-
Doktora TAZE SU ÜRÜNLERİNDE KALİTE KONTROL VE MUHAFAZA
-
Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Yüksek Lisans SU ÜRÜNLERİ TÜTSÜLEME YÖNTEMLERİ
-
Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Lisans SU ÜRÜNLERİ İŞLEME TEKNOLOJİSİ
-
Lisans Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
-
Lisans su ürünleri işleme teknolojisi
-
Lisans İşleme Ünitelerinin Planlaması ve Donanımı
Yönetilen Tezler
-
Farklı Odun Talaşlarının Sıcak Tütsülenen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss)nın Renk ve duyusal Özellikleri Üzerine Etkileri
G.Gürlekoğlu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2011 -
Kırmızı Dev Karides (Aristaeomorpha foliancea) Kabuklarından Elde Edilen Ekstraktin Buzdolabında depolanan Hamsi (Engraulis encrasicolus)'nin Kimyasal Fiziksel ve Duyusal Özelliklerine Etkileri
A.Küçükgülmez(Öğrenci), Doktora, 2011 -
Marine Edilmiş Çimçim Karidesi (Metabernaeus stebbingi)'Nin Buzdolabında (+4oC) Depolama Süresince Kimyasal ve duyusal Kalitesindeki Değişimler
S.Kalıştır(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2008 -
Kuzeydoğu Akdeniz (Adana-Karataş) Bölgesinde Avlanma Mevsiminde Tüketilen Balıkların Besin Kompozisyonu ve Ağır Metal İçerkleri
B.Ersoy(Öğrenci), Doktora, 2006 -
Tilapia (Oreochromis niloticus)'DAN HAZIRLANAN SURİMİNİN BESİNSEL KALİTESİ VE DUYUSAL DEĞERLENDİRİLMESİ
G.Buyruk(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Akyatan (Karataş/Adana) Lagünü'nde Avlanan Pastörize Edilmiş Mvi Yengeç (Callinectes sapidus, Rathbun, 1896) Etinin Ağır Metal ve Mineral Madde İçerikleri
A.Küçükgülmez(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2005 -
Mavi Yengeç (Callinectes sapidus RATBUN, 1896) Etinin Dondurularak Depolama Şartlarında Mİkrobiyal Değişimlerinin İncelenmesi
İ.Eylem(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2003 -
Doğu Akdeniz'de Yaşayan Yaşil Kaplan Karidesi (Penaeus semisulcatus De Haan, 1844) ve Benekli Karides (Metapenaeus monoceros Fabricus, 1789)'in Yağ Asidi, Amino Asit, Mineral Madde ve Karotenoyit İçeriklerinin Mevsime Bağlı Değişimleri
Y.Yanar(Öğrenci), Doktora, 2003 -
Sudak (Sander lucioperca BogustkayaNaseka, 1996) Salamurasının Buzdolabı Şartlarındaki Kalite Depişimi
A.Gerek(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2000 -
Kızartılmış ve Tütsülenmiş Tilapia (Oreochromis niloticus('ların Duyusal Analizi
E.Aslan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 1999