SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Siyah Çay ve Genel Özellikleri
4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.222
Türkiye?de yetiştirilen bazı eriklerin antosiyanin bileşimlerinin belirlenmesi.
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.583
Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi
3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.101
Evaluation of volatile profile in Turkish red wine obtained from cv. Kalecik karasi.
Wine Active Compounds, Beaune, Fransa, 24 - 26 Mart 2011, ss.201-203
Volatile terpene constituents in fresh blood orange juice obtained from cv. Moro (Citrus sinensis(L). Osbeck).
PSE International Symposium on ?Terpenes-Application, Activity and Analysis, İstanbul, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2010, ss.101