Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Comparison of volatile compounds in sesame oil and sesame cake extract

2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON RAW MATERIALS TO PROCESSED FOODS, Adana, Türkiye, 3 - 04 Haziran 2021, ss.128-131

Siyah Çay ve Genel Özellikleri

4. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, ss.222

Türkiye?de yetiştirilen bazı eriklerin antosiyanin bileşimlerinin belirlenmesi.

11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, ss.583

Üzüm ve dut pekmezlerinin fenol bileşikleri ve antioksidan kapasitesinin belirlenmesi

3. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.101

Volatile terpene constituents in fresh blood orange juice obtained from cv. Moro (Citrus sinensis(L). Osbeck).

PSE International Symposium on ?Terpenes-Application, Activity and Analysis, İstanbul, Türkiye, 26 - 29 Ekim 2010, ss.101

Metrikler

Yayın

7

Atıf (WoS)

38

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

41

H-İndeks (Scopus)

1