I. VAR Et Al. , "Adana Piyasasında Satılan Çeşitli Pastalarda Bazı Patojen Mikroorganizma ve Rop Sporu Varlığının Araştırılması," Unlu Mamullar Teknolojisi , no.12, pp.34-45, 2003
VAR , I. Et Al. 2003. Adana Piyasasında Satılan Çeşitli Pastalarda Bazı Patojen Mikroorganizma ve Rop Sporu Varlığının Araştırılması. Unlu Mamullar Teknolojisi , no.12 , 34-45.
VAR , I., ERGİNKAYA, Z., & KABAK, B., (2003). Adana Piyasasında Satılan Çeşitli Pastalarda Bazı Patojen Mikroorganizma ve Rop Sporu Varlığının Araştırılması. Unlu Mamullar Teknolojisi , no.12, 34-45.
VAR , IŞIL, ZERRİN ERGİNKAYA, And B KABAK. "Adana Piyasasında Satılan Çeşitli Pastalarda Bazı Patojen Mikroorganizma ve Rop Sporu Varlığının Araştırılması," Unlu Mamullar Teknolojisi , no.12, 34-45, 2003
VAR , IŞIL Et Al. "Adana Piyasasında Satılan Çeşitli Pastalarda Bazı Patojen Mikroorganizma ve Rop Sporu Varlığının Araştırılması." Unlu Mamullar Teknolojisi , no.12, pp.34-45, 2003
VAR , I. ERGİNKAYA, Z. And KABAK, B. (2003) . "Adana Piyasasında Satılan Çeşitli Pastalarda Bazı Patojen Mikroorganizma ve Rop Sporu Varlığının Araştırılması." Unlu Mamullar Teknolojisi , no.12, pp.34-45.
@article{article, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Adana Piyasasında Satılan Çeşitli Pastalarda Bazı Patojen Mikroorganizma ve Rop Sporu Varlığının Araştırılması}, journal={Unlu Mamullar Teknolojisi}, year=2003, pages={34-45} }