G. Batman Et Al. , "Debaryomyces hansenii?nin Gıdalardaki Önemi Ve Antimikrobiyel Özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.102, 2015
Batman, G. Et Al. 2015. Debaryomyces hansenii?nin Gıdalardaki Önemi Ve Antimikrobiyel Özellikleri. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 102.
Batman, G., ERGİNKAYA, Z., & KONURAY, G., (2015). Debaryomyces hansenii?nin Gıdalardaki Önemi Ve Antimikrobiyel Özellikleri . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.102). İzmir, Turkey
Batman, Gülşah, ZERRİN ERGİNKAYA, And GÖZDE KONURAY. "Debaryomyces hansenii?nin Gıdalardaki Önemi Ve Antimikrobiyel Özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015
Batman, Gülşah Et Al. "Debaryomyces hansenii?nin Gıdalardaki Önemi Ve Antimikrobiyel Özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.102, 2015
Batman, G. ERGİNKAYA, Z. And KONURAY, G. (2015) . "Debaryomyces hansenii?nin Gıdalardaki Önemi Ve Antimikrobiyel Özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.102.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülşah Batman Et Al. }, title={Debaryomyces hansenii?nin Gıdalardaki Önemi Ve Antimikrobiyel Özellikleri}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={102} }