H. ERTEN Et Al. , "Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımının Şaraba İşlenmesinde Cibre Fermantasyonu Süresinin Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi," GIDA , vol.30, no.1, pp.63-69, 2005
ERTEN, H. Et Al. 2005. Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımının Şaraba İşlenmesinde Cibre Fermantasyonu Süresinin Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi. GIDA , vol.30, no.1 , 63-69.
ERTEN, H., ÜNAL, M. Ü., CABAROĞLU, T., & Bozdoğan, A., (2005). Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımının Şaraba İşlenmesinde Cibre Fermantasyonu Süresinin Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi. GIDA , vol.30, no.1, 63-69.
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımının Şaraba İşlenmesinde Cibre Fermantasyonu Süresinin Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi," GIDA , vol.30, no.1, 63-69, 2005
ERTEN, HÜSEYİN Et Al. "Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımının Şaraba İşlenmesinde Cibre Fermantasyonu Süresinin Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi." GIDA , vol.30, no.1, pp.63-69, 2005
ERTEN, H. Et Al. (2005) . "Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımının Şaraba İşlenmesinde Cibre Fermantasyonu Süresinin Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi." GIDA , vol.30, no.1, pp.63-69.
@article{article, author={HÜSEYİN ERTEN Et Al. }, title={Öküzgözü ve Boğazkere Üzümleri Karışımının Şaraba İşlenmesinde Cibre Fermantasyonu Süresinin Fenol Bileşikleri Üzerine Etkisi}, journal={GIDA}, year=2005, pages={63-69} }