M. GÜVEN Et Al. , "Yağ İkame Maddelerinin Yağ Oranı Azaltılmış Maraş Usulü Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.23, no.1, pp.7-14, 2008
GÜVEN, M. Et Al. 2008. Yağ İkame Maddelerinin Yağ Oranı Azaltılmış Maraş Usulü Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.23, no.1 , 7-14.
GÜVEN, M., KARACA, O. B., & YAŞAR, K., (2008). Yağ İkame Maddelerinin Yağ Oranı Azaltılmış Maraş Usulü Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri. Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.23, no.1, 7-14.
GÜVEN, MEHMET, OYA BERKAY KARACA, And Kurban YAŞAR. "Yağ İkame Maddelerinin Yağ Oranı Azaltılmış Maraş Usulü Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri," Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.23, no.1, 7-14, 2008
GÜVEN, MEHMET Et Al. "Yağ İkame Maddelerinin Yağ Oranı Azaltılmış Maraş Usulü Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.23, no.1, pp.7-14, 2008
GÜVEN, M. KARACA, O. B. And YAŞAR, K. (2008) . "Yağ İkame Maddelerinin Yağ Oranı Azaltılmış Maraş Usulü Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri." Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.23, no.1, pp.7-14.
@article{article, author={MEHMET GÜVEN Et Al. }, title={Yağ İkame Maddelerinin Yağ Oranı Azaltılmış Maraş Usulü Dondurmaların Özellikleri Üzerine Etkileri}, journal={Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2008, pages={7-14} }