Y. UÇAR Et Al. , "Doğal Antioksidan (Kekik, Yeşil Çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.1, 2011
UÇAR, Y. Et Al. 2011. Doğal Antioksidan (Kekik, Yeşil Çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri. XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Antalya, Turkey), 1.
UÇAR, Y., ÖZOĞUL, Y., BALIKÇI, E., KAÇAR, Ç., GÖKDOĞAN, S., YAZGAN, H., ... KÜLEY BOĞA, E.(2011). Doğal Antioksidan (Kekik, Yeşil Çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri . XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.1). Antalya, Turkey
UÇAR, YILMAZ Et Al. "Doğal Antioksidan (Kekik, Yeşil Çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri," XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Antalya, Turkey, 2011
UÇAR, YILMAZ Et Al. "Doğal Antioksidan (Kekik, Yeşil Çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, pp.1, 2011
UÇAR, Y. Et Al. (2011) . "Doğal Antioksidan (Kekik, Yeşil Çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri." XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YILMAZ UÇAR Et Al. }, title={Doğal Antioksidan (Kekik, Yeşil Çay, Adaçayı ve Defne) Ekstraktının Kıyılmış Kolyoz Etinden (Scomber japonicus) Hazırlanan Burgerlerin Raf ömrüne Etkileri}, congress name={XVI. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2011}, pages={1} }