I. VAR Et Al. , "Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması," Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri , Tekirdağ, Turkey, pp.315-317, 1998
VAR , I. Et Al. 1998. Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması. Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri , (Tekirdağ, Turkey), 315-317.
VAR , I., SAHAN, N., AKIN, M., & GÜZELER, N., (1998). Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması . Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri (pp.315-317). Tekirdağ, Turkey
VAR , IŞIL Et Al. "Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması," Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri, Tekirdağ, Turkey, 1998
VAR , IŞIL Et Al. "Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması." Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri , Tekirdağ, Turkey, pp.315-317, 1998
VAR , I. Et Al. (1998) . "Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması." Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri , Tekirdağ, Turkey, pp.315-317.
@conferencepaper{conferencepaper, author={IŞIL VAR Et Al. }, title={Taze Urfa Peynirlerinin Mikrobiyolojik Özellikleri ve Bazı Patojen Bakterilerin Aranması}, congress name={Süt ve Süt Ürünleri Sempozyumu. Geleneksel Süt Ürünleri}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={1998}, pages={315-317} }