S. SELLİ And H. KELEBEK, "Çam Balı Aroma Maddeleri Bileşiminin Çözgen Yardımıyla Flavor Evaporasyon Tekniğiyle Belirlenmesi," 4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi , 2014
SELLİ, S. And KELEBEK, H. 2014. Çam Balı Aroma Maddeleri Bileşiminin Çözgen Yardımıyla Flavor Evaporasyon Tekniğiyle Belirlenmesi. 4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi .
SELLİ, S., & KELEBEK, H., (2014). Çam Balı Aroma Maddeleri Bileşiminin Çözgen Yardımıyla Flavor Evaporasyon Tekniğiyle Belirlenmesi . 4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi
SELLİ, SERKAN, And HAŞİM KELEBEK. "Çam Balı Aroma Maddeleri Bileşiminin Çözgen Yardımıyla Flavor Evaporasyon Tekniğiyle Belirlenmesi," 4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi, 2014
SELLİ, SERKAN And KELEBEK, HAŞİM. "Çam Balı Aroma Maddeleri Bileşiminin Çözgen Yardımıyla Flavor Evaporasyon Tekniğiyle Belirlenmesi." 4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi , 2014
SELLİ, S. And KELEBEK, H. (2014) . "Çam Balı Aroma Maddeleri Bileşiminin Çözgen Yardımıyla Flavor Evaporasyon Tekniğiyle Belirlenmesi." 4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={SERKAN SELLİ And author={HAŞİM KELEBEK}, title={Çam Balı Aroma Maddeleri Bileşiminin Çözgen Yardımıyla Flavor Evaporasyon Tekniğiyle Belirlenmesi}, congress name={4. Uluslararası MuğlaArıcılık ve Çam Balı Kongresi}, city={}, country={}, year={2014}}