Z. ERGİNKAYA Et Al. , "Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillusflavus Üzerine Antifungal Etkisi," Gıda Mühendisliği Dergisi , no.7, pp.31-36, 2003
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2003. Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillusflavus Üzerine Antifungal Etkisi. Gıda Mühendisliği Dergisi , no.7 , 31-36.
ERGİNKAYA, Z., GÜVEN, M., KAVAS, C., VAR , I., Kabak, B., & KARACA, O. B., (2003). Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillusflavus Üzerine Antifungal Etkisi. Gıda Mühendisliği Dergisi , no.7, 31-36.
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillusflavus Üzerine Antifungal Etkisi," Gıda Mühendisliği Dergisi , no.7, 31-36, 2003
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillusflavus Üzerine Antifungal Etkisi." Gıda Mühendisliği Dergisi , no.7, pp.31-36, 2003
ERGİNKAYA, Z. Et Al. (2003) . "Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillusflavus Üzerine Antifungal Etkisi." Gıda Mühendisliği Dergisi , no.7, pp.31-36.
@article{article, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={Farklı Laktik Asit Kültürleriyle Üretilen Yoğurtlarda Laktik Asit Bakterilerinin Aspergillusflavus Üzerine Antifungal Etkisi}, journal={Gıda Mühendisliği Dergisi}, year=2003, pages={31-36} }