N. TOY Et Al. , "FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİNİN İNCLENMESİE," TÜRK MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ , vol.36, Antalya, Turkey, pp.409, 2014
TOY, N. Et Al. 2014. FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİNİN İNCLENMESİE. TÜRK MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ , (Antalya, Turkey), 409.
TOY, N., ÖZOĞUL, F., ÖZOĞUL, Y., & ÖZOĞUL, İ., (2014). FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİNİN İNCLENMESİE . TÜRK MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ (pp.409). Antalya, Turkey
TOY, NURTEN Et Al. "FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİNİN İNCLENMESİE," TÜRK MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ, Antalya, Turkey, 2014
TOY, NURTEN Et Al. "FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİNİN İNCLENMESİE." TÜRK MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ , Antalya, Turkey, pp.409, 2014
TOY, N. Et Al. (2014) . "FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİNİN İNCLENMESİE." TÜRK MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ , Antalya, Turkey, p.409.
@conferencepaper{conferencepaper, author={NURTEN YILMAZ Et Al. }, title={FERMENTE BALIK ÜRÜNLERİNDEN İZOLE EDİLEN LAKTOKOKLARIN PATOJEN MİKROORGANİZMALAR ÜZERİNE ANTİMİKROBİYEL ETKİLERİNİN İNCLENMESİE}, congress name={TÜRK MİKROBİYOLOJİ KONGRESİ}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2014}, pages={409} }