Z. ERGİNKAYA Et Al. , "PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI," Gıda , vol.44, no.2, pp.238-247, 2019
ERGİNKAYA, Z. Et Al. 2019. PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI. Gıda , vol.44, no.2 , 238-247.
ERGİNKAYA, Z., Sarıkodal, E., Özkütük, S. T., KONURAY, G., & ÜNAL TURHAN, E., (2019). PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI. Gıda , vol.44, no.2, 238-247.
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI," Gıda , vol.44, no.2, 238-247, 2019
ERGİNKAYA, ZERRİN Et Al. "PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI." Gıda , vol.44, no.2, pp.238-247, 2019
ERGİNKAYA, Z. Et Al. (2019) . "PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI." Gıda , vol.44, no.2, pp.238-247.
@article{article, author={ZERRİN ERGİNKAYA Et Al. }, title={PROBİYOTİK BİTTER ÇİKOLATA ÜRETİMİNDE MİKROENKAPSÜLE LACTOBACILLUS RHAMNOSUS KULLANIMI}, journal={Gıda}, year=2019, pages={238-247} }