S. OĞUZ And Z. BUZCU, "Gastronomi Temalı Adana Kebap-Şalgam Festivali Üzerine Bir Araştırma," The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.906-914, 2017
OĞUZ, S. And BUZCU, Z. 2017. Gastronomi Temalı Adana Kebap-Şalgam Festivali Üzerine Bir Araştırma. The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , (Mersin, Turkey), 906-914.
OĞUZ, S., & BUZCU, Z., (2017). Gastronomi Temalı Adana Kebap-Şalgam Festivali Üzerine Bir Araştırma . The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability (pp.906-914). Mersin, Turkey
OĞUZ, Sibel, And ZAFER BUZCU. "Gastronomi Temalı Adana Kebap-Şalgam Festivali Üzerine Bir Araştırma," The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability, Mersin, Turkey, 2017
OĞUZ, Sibel And BUZCU, ZAFER. "Gastronomi Temalı Adana Kebap-Şalgam Festivali Üzerine Bir Araştırma." The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.906-914, 2017
OĞUZ, S. And BUZCU, Z. (2017) . "Gastronomi Temalı Adana Kebap-Şalgam Festivali Üzerine Bir Araştırma." The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability , Mersin, Turkey, pp.906-914.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sibel OĞUZ And author={ZAFER BUZCU}, title={Gastronomi Temalı Adana Kebap-Şalgam Festivali Üzerine Bir Araştırma}, congress name={The First International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2017}, pages={906-914} }