N. GÜZELER Et Al. , "Sütün Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Niteliklerine Bazı Isıl İşlemlerin ve Hidrojen Peroksit Katılmasının Etkisi," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, no.1, pp.1-7, 1996
GÜZELER, N. Et Al. 1996. Sütün Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Niteliklerine Bazı Isıl İşlemlerin ve Hidrojen Peroksit Katılmasının Etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, no.1 , 1-7.
GÜZELER, N., Konar, A., & KLEEBERGER, A., (1996). Sütün Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Niteliklerine Bazı Isıl İşlemlerin ve Hidrojen Peroksit Katılmasının Etkisi. Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, no.1, 1-7.
GÜZELER, NURAY, Atilla Konar, And A KLEEBERGER. "Sütün Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Niteliklerine Bazı Isıl İşlemlerin ve Hidrojen Peroksit Katılmasının Etkisi," Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, no.1, 1-7, 1996
GÜZELER, NURAY Et Al. "Sütün Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Niteliklerine Bazı Isıl İşlemlerin ve Hidrojen Peroksit Katılmasının Etkisi." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, no.1, pp.1-7, 1996
GÜZELER, N. Konar, A. And KLEEBERGER, A. (1996) . "Sütün Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Niteliklerine Bazı Isıl İşlemlerin ve Hidrojen Peroksit Katılmasının Etkisi." Turkish Journal of Agriculture and Forestry , vol.20, no.1, pp.1-7.
@article{article, author={NURAY GÜZELER Et Al. }, title={Sütün Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Niteliklerine Bazı Isıl İşlemlerin ve Hidrojen Peroksit Katılmasının Etkisi}, journal={Turkish Journal of Agriculture and Forestry}, year=1996, pages={1-7} }