M. S. ÇAYIR And N. GÜZELER, "Hatay İli Süt Sektörü ve Ürün Çeşitliliği," 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices , New York, United States Of America, pp.114-123, 2020
ÇAYIR, M. S. And GÜZELER, N. 2020. Hatay İli Süt Sektörü ve Ürün Çeşitliliği. 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices , (New York, United States Of America), 114-123.
ÇAYIR, M. S., & GÜZELER, N., (2020). Hatay İli Süt Sektörü ve Ürün Çeşitliliği . 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices (pp.114-123). New York, United States Of America
ÇAYIR, Mehmet, And NURAY GÜZELER. "Hatay İli Süt Sektörü ve Ürün Çeşitliliği," 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices, New York, United States Of America, 2020
ÇAYIR, Mehmet S. And GÜZELER, NURAY. "Hatay İli Süt Sektörü ve Ürün Çeşitliliği." 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices , New York, United States Of America, pp.114-123, 2020
ÇAYIR, M. S. And GÜZELER, N. (2020) . "Hatay İli Süt Sektörü ve Ürün Çeşitliliği." 4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices , New York, United States Of America, pp.114-123.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mehmet Salih ÇAYIR And author={NURAY GÜZELER}, title={Hatay İli Süt Sektörü ve Ürün Çeşitliliği}, congress name={4th International New York Conference on Evolving Trends in Interdisciplinary Research Practices}, city={New York}, country={United States Of America}, year={2020}, pages={114-123} }