G. İÇDEMİR Et Al. , "Pastörizasyon işlemi ve depolama süresinin altıntop suyunun rengi ve karotenoid içeriği üzerine etkileri," İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2017
İÇDEMİR, G. Et Al. 2017. Pastörizasyon işlemi ve depolama süresinin altıntop suyunun rengi ve karotenoid içeriği üzerine etkileri. İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
İÇDEMİR, G., AĞÇAM, E., & AKYILDIZ, A., (2017). Pastörizasyon işlemi ve depolama süresinin altıntop suyunun rengi ve karotenoid içeriği üzerine etkileri . İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
İÇDEMİR, Gökçe, ERDAL AĞÇAM, And ASİYE AKYILDIZ. "Pastörizasyon işlemi ve depolama süresinin altıntop suyunun rengi ve karotenoid içeriği üzerine etkileri," İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2017
İÇDEMİR, Gökçe Et Al. "Pastörizasyon işlemi ve depolama süresinin altıntop suyunun rengi ve karotenoid içeriği üzerine etkileri." İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2017
İÇDEMİR, G. AĞÇAM, E. And AKYILDIZ, A. (2017) . "Pastörizasyon işlemi ve depolama süresinin altıntop suyunun rengi ve karotenoid içeriği üzerine etkileri." İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Gökçe İÇDEMİR Et Al. }, title={Pastörizasyon işlemi ve depolama süresinin altıntop suyunun rengi ve karotenoid içeriği üzerine etkileri}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 1.Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}